Најлоши комбинации во исхраната

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Прво место зазема лубеницата со сирење и леб. Или уште полошо наместо лубеница грозје.
Потоа следат оние : тестенини и леб, маслинки и успат сирење, симит погача, маргарин и ајвар, пржено лепче во јајца со млеко и има сигурно уште што не ми текнуваат.

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
морков благ со портокал и незнам уште што ти не, не беше моја комбинацијава , оти јас сум традиционалец и многу не експириментирам ама беше лоша...и телешко месо , више нема да пробам, уф !!!

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Хамбургер и кока кола , Чварки и вино , Пача и ракија ... Ова да умрам не би јадел, ниту па сум пробал (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
106
353
Торта и сок. Бљак. Торта само со вода ми е убава.
Топло чоколадо и помфрит со кечап и мајонез. Звучи одвратно, но мене ми е убаво. Ама не мислам прво топло чоколадо да испиеш па после помфритот, или обратно. Двете во исто време

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Торта и сок. Бљак. Торта само со вода ми е убава.
Топло чоколадо и помфрит со кечап и мајонез. Звучи одвратно, но мене ми е убаво. Ама не мислам прво топло чоколадо да испиеш па после помфритот, или обратно. Двете во исто време
Ајдееееееее.....(puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ballet is my life

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
33
Скопје
:^) Риба со кисело млеко. или Јогурт, и мислам на онаа риба скуша, лосос, крапче приготвено убаво со лимонче, со рендано морковче, со магдоносче, со лукче... Мммм... :frantic За рибата Ммммм... за Јогуртот,јок!

Пржени јајца плус мајонез. Отров. :D

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Туна со мајонез, тестенини со туна...знам дека многу луѓе ги обожаваат ама мене ми се згадува од самата помисла.