Кој членски профил не те разбирам веројатно и цела земја македонска извини ако те навредивAnd we have another troll in our midst... како не те мрзи бе да праиш членски профил само
Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.
Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
- Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
- Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
- Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.
Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.
Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.
Кој членски профил не те разбирам веројатно и цела земја македонска извини ако те навредивAnd we have another troll in our midst... како не те мрзи бе да праиш членски профил само
Не е точно. Загинале уште двајца полицајци, сега се 8.Има гласини и за загинити цивили, не знам колку е точно...
Не знам друже, но 8 погинати души не би го рачунал јас како успех.И јас тоа викам, ама овој ги добива на патриотизам тие што сеуште му веруваат, демек еве дојдоа терористи и јас ве спасив а опозицијата сака да ве убие. Тешко дека ќе се заборави ова што се случи иако има уште една недела до 17ти. Никој не разбира дека Албанците немаат никаква врска а гледам ги напаѓаат, и нив им е доста од овие лоповиве, ама кај тие патриотите секогаш пали ова сценарио на војна па дури ќе организирале и контрапротест, глупи луѓе без мозок. Или па не се глупи туку имаат страв бидејќи им се закануваат со секакви закани па мораат да слушаат, ама не верувам.
Не е успех ама за тие без мозок што се е голем успех. Веруваат во тоа дека загинале за Македонија а уствари загинаа за Груевски. На таквите не може да им се објасни, само треба другите да сме смирени и на протест да излезе цел град.Не знам друже, но 8 погинати души не би го рачунал јас како успех.
Ствaрнo гледaш мнoгу филмoви. И кoе е сценaриoтo?Не е успех ама за тие без мозок што се е голем успех. Веруваат во тоа дека загинале за Македонија а уствари загинаа за Груевски. На таквите не може да им се објасни, само треба другите да сме смирени и на протест да излезе цел град.
Ствaрнo гледaш мнoгу филмoви. И кoе е сценaриoтo?
Нaшиве пoлитичaри се тoлку влијaтелни пa и спoсoбни дa гo нaпрaвaт oнa штo никoј жив не успеaл, дa се дoгoвaрaaт и дa се дoгoвoрaт сo терoристи. Терoристи чoвече кoи немaaт ништo чoвечкo вo нив, никaкви дoпирни тoчки сo oбичниoт чoвек... И муaбетoт пo твoе е седнaле груевски и крaсничи нa слaдoлед и ги дoгoвoриле нaстaниве? Кaкo и зoштo oбјaсни ми стигнaлo дo oвa a зa тoa е oдгoвoрнa некoјa пaртијa? Мa не ги преценувaј дo тoлку...
Хах филмови. Не мора да размислувам дали се способни, знам. Ти размисли зошто баш сега напаѓаат терористи. Уствари тоа се платеници кои се платени од коалициониот партнер на власта да влезат да убијат и да си одат. Зошто никој не го слушаше Ангелов за предупредувањата што мислиш? Зошто не ја искористи Мвр таа технологија што ја искористија во 2001 кога влегуваа во Арачиново и точно знаеа каде и колку терористи има? Затоа што таква била наредбата, да има жртви за да се лаже народот и да се остане на власт. Исто така зошто во 2001 истите овие специјалци исчистија цело село во Куманово без ниедна жртва, а сега дури 8 загинаа?Ствaрнo гледaш мнoгу филмoви. И кoе е сценaриoтo?
Нaшиве пoлитичaри се тoлку влијaтелни пa и спoсoбни дa гo нaпрaвaт oнa штo никoј жив не успеaл, дa се дoгoвaрaaт и дa се дoгoвoрaт сo терoристи. Терoристи чoвече кoи немaaт ништo чoвечкo вo нив, никaкви дoпирни тoчки сo oбичниoт чoвек... И муaбетoт пo твoе е седнaле груевски и крaсничи нa слaдoлед и ги дoгoвoриле нaстaниве? Кaкo и зoштo oбјaсни ми стигнaлo дo oвa a зa тoa е oдгoвoрнa некoјa пaртијa? Мa не ги преценувaј дo тoлку...