Вака сега...
Ова ќе и го кажам деновиве може во некоја поблага поизменета и поприфатлива верзија.
Во многу,многу поблага верзија.
Не можам со очи да те видам.
Во живот немам запознато некој кој е толку подмукол,
љубоморен и воопшто така негативен како тебе.Желбата да стоиш на едно повисоко ниво од други секогаш ти паѓа во вода затоа што никој не е перфектен па ни ти.
Те јаде што не можеш да ме манипулираш како што го правиш тоа со другите?
Епа не можеш.Ја играм на сопствена музика,твојата не ми се допаѓа.
Кога си во моја близина ми се повраќа од тебе.
Буквално чувствувам до сега неосетени агресии во мене кога ќе те видам,прееска да не си отидов ќе испаднеше на големо работава.
Мислам дека си тотален психо.Очајна жена која се мрази самата себе,па и целиот свет.
Никогаш не ти се допаѓав,а глумеше добра пријателка.Додека не сфатив која си всушност ти.
Мала безвредна сиромашна душа која во живот нема прочитано една книга.
Која мисли дека ако има куќа(едвај финансирана од кредити кои те дават до гуша и кои не можеш да ги исплатиш)ќе си обезбеди подобро место во општеството.
Колку ниско.
Како само се лажеш.Мислиш ако се фалиш со тоа што го имаш ќе бидеш нешто подобро во моите па и туѓите очи?
Епа не драга.
Ти си едно големо ништо.Па и ништото е премногу за твојата вредност.
Уствари ми е жал за тебе.Гледам колку ти фали туѓото внимание.Колку патиш од некои комплекси за кои и сама не си свесна дека ги имаш.
Мрази ме.Не се замарам со тоа.Одамна си ми на игнор и не сфаќам зошто сеуште реагирам на твоите глупи провокации.Позади таа маска си јадна,очајна и толку осамена.
Не те мразам.Само не сакам да те имам во близина.Ми се гади од такви како ти.
Ова ќе и го кажам деновиве може во некоја поблага поизменета и поприфатлива верзија.
Во многу,многу поблага верзија.
Не можам со очи да те видам.
Во живот немам запознато некој кој е толку подмукол,
љубоморен и воопшто така негативен како тебе.Желбата да стоиш на едно повисоко ниво од други секогаш ти паѓа во вода затоа што никој не е перфектен па ни ти.
Те јаде што не можеш да ме манипулираш како што го правиш тоа со другите?
Епа не можеш.Ја играм на сопствена музика,твојата не ми се допаѓа.
Кога си во моја близина ми се повраќа од тебе.
Буквално чувствувам до сега неосетени агресии во мене кога ќе те видам,прееска да не си отидов ќе испаднеше на големо работава.
Мислам дека си тотален психо.Очајна жена која се мрази самата себе,па и целиот свет.
Никогаш не ти се допаѓав,а глумеше добра пријателка.Додека не сфатив која си всушност ти.
Мала безвредна сиромашна душа која во живот нема прочитано една книга.
Која мисли дека ако има куќа(едвај финансирана од кредити кои те дават до гуша и кои не можеш да ги исплатиш)ќе си обезбеди подобро место во општеството.
Колку ниско.
Како само се лажеш.Мислиш ако се фалиш со тоа што го имаш ќе бидеш нешто подобро во моите па и туѓите очи?
Епа не драга.
Ти си едно големо ништо.Па и ништото е премногу за твојата вредност.
Уствари ми е жал за тебе.Гледам колку ти фали туѓото внимание.Колку патиш од некои комплекси за кои и сама не си свесна дека ги имаш.
Мрази ме.Не се замарам со тоа.Одамна си ми на игнор и не сфаќам зошто сеуште реагирам на твоите глупи провокации.Позади таа маска си јадна,очајна и толку осамена.
Не те мразам.Само не сакам да те имам во близина.Ми се гади од такви како ти.
Последна промена: