Многу е лесно тука да нни поставувате прашања за фудбалот....чичко гоогле се ке ни казеМоже да знам поради кои причини навиваш за реал, ако е фудбалски ок (наведи некои од нив ќе те молам) Ама ако е поради тоа што некои играчи што пошле таму и биле атрактивни надвор од терен а не на терен тогаш да прајме друг маубет![]()
хехехе јас мислам дека нема да бидите дрски и да лажете со податоци од нетМногу е лесно тука да нни поставувате прашања за фудбалот....чичко гоогле се ке ни казе![]()
Навивам за Реал поради Касиљас, Рамос, Пепе, Роналдо, Кака, Алонсо.. навивам за Реал поради Бернабеу, навивам за Реал зошто чувствувам топлина во градите кога го забележувам некаде наоколу нивниот грб и белиот дрес, навивам за нив зошто еден дечко ги сакаше повеќе отколку што ме сакаше мене.. интересно е што почнав и јас да ги сакам многу многу мнооогу повеќе отколку што го сакав него, сега сме еднакви :Р : )))) Едноставно ги сакам, и се радувам кога победуваат, и плачам кога се поразени, плачам кога го гледам Икер како плаче зошто знам дека е еден од малкуте што играат со срцето за Реал.... навивам за Реал и и не ме сфаќаат луѓето, ама јас сум психоделична кога станува збор за Реалхехехе јас мислам дека нема да бидите дрски и да лажете со податоци од нет
Поставив обично прашање, зошто девојките погоре навиваат за Реал. Не очекувам одговор дека Ди Стефано и Пушчаш играле таму во шеесетите![]()
хаха, има една која пишуваше на темава.. побарај низ мислењава, ќе ја најдеш и жени се :Р : ))чоек, да има женска шо навива за Челзи одма се женам![]()
може сама да се јавихаха, има една која пишуваше на темава.. побарај низ мислењава, ќе ја најдеш и жени се :Р : ))
ти си тој што сака женска што навива за Челзи, што има она да се јавува, ти треба да ја најдеш : )))може сама да се јави![]()