Реал Мадрид со цело срце )
Истооо!!
Реал Мадрид со цело срце )
Многу е лесно тука да нни поставувате прашања за фудбалот....чичко гоогле се ке ни казеМоже да знам поради кои причини навиваш за реал, ако е фудбалски ок (наведи некои од нив ќе те молам) Ама ако е поради тоа што некои играчи што пошле таму и биле атрактивни надвор од терен а не на терен тогаш да прајме друг маубет
хехехе јас мислам дека нема да бидите дрски и да лажете со податоци од нетМногу е лесно тука да нни поставувате прашања за фудбалот....чичко гоогле се ке ни казе
Навивам за Реал поради Касиљас, Рамос, Пепе, Роналдо, Кака, Алонсо.. навивам за Реал поради Бернабеу, навивам за Реал зошто чувствувам топлина во градите кога го забележувам некаде наоколу нивниот грб и белиот дрес, навивам за нив зошто еден дечко ги сакаше повеќе отколку што ме сакаше мене.. интересно е што почнав и јас да ги сакам многу многу мнооогу повеќе отколку што го сакав него, сега сме еднакви :Р : )))) Едноставно ги сакам, и се радувам кога победуваат, и плачам кога се поразени, плачам кога го гледам Икер како плаче зошто знам дека е еден од малкуте што играат со срцето за Реал.... навивам за Реал и и не ме сфаќаат луѓето, ама јас сум психоделична кога станува збор за Реалхехехе јас мислам дека нема да бидите дрски и да лажете со податоци од нет
Поставив обично прашање, зошто девојките погоре навиваат за Реал. Не очекувам одговор дека Ди Стефано и Пушчаш играле таму во шеесетите
хаха, има една која пишуваше на темава.. побарај низ мислењава, ќе ја најдеш и жени се :Р : ))чоек, да има женска шо навива за Челзи одма се женам
може сама да се јавихаха, има една која пишуваше на темава.. побарај низ мислењава, ќе ја најдеш и жени се :Р : ))
ти си тој што сака женска што навива за Челзи, што има она да се јавува, ти треба да ја најдеш : )))може сама да се јави