Зошто машките мразат да зборуваат со женските на тема фудбал?

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
353
Јас со дечкоми и гледам фудбал и зборам за фудбал. Кога гледаме заедно ќе почнеме да се дереме, да викаме, да навиваме. Комшијата доаѓа и ни вика потивки да бидеме
 

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Јас со дечкоми и гледам фудбал и зборам за фудбал. Кога гледаме заедно ќе почнеме да се дереме, да викаме, да навиваме. Комшијата доаѓа и ни вика потивки да бидеме
Јас пак не гледам фудбал, не разбирам фудбал.... и мразам некој да ми расправа за фудбал и дома и надвор. :)
Без разлика жени или мажи... не ги делам луѓето по тоа за вакви ствари.
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
104
353
Јас пак не гледам фудбал, не разбирам фудбал.... и мразам некој да ми расправа за фудбал и дома и надвор. :)
Без разлика жени или мажи... не ги делам луѓето по тоа за вакви ствари.
Епа добро. Сите сме различни. Јас обожавам да гледам у фудбал и ракомет
 

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Епа добро. Сите сме различни. Јас обожавам да гледам у фудбал и ракомет
Мене ми станува досадно, трчаат натаму наваму, викаат... а пак и сите тие информации за фудбалери колку голови, кога голови од каде, поени, место на тимот... премногу е :)