Тоа е ракија али фактички не е ракија туку отров ! :SАма тоа воопшто не е ракија...
Тоа е ракија али фактички не е ракија туку отров ! :SАма тоа воопшто не е ракија...
Ее ај сеа кажи колку е лоша домашната ракиија ?!На мој најдобар другар дедото живее на едно многу далечно место во едно мало село во најубавиот дел од Македонија.
Фанатик е за правење домашна ракија.Буквално ракијата ја прави од се’.
Лани ракијата му беше 65 степени или 60.Ама немате појма каква ракија е тоа.Повеќе наликуваше на ликер, не гореше кога пиеш и со салата идеше феноменално.
Главата после неколку чаши не те боли.Фантазија.
Највеќе шо сум испил било 7 ракии и веќе се држев за маса.
ЕЕЕЕЕЕЕ ТАКА БЕ БРАТ !Моја тема !
Нема поголем ракијаш од мене на форум, жими мама !
Просто обожаам да дринкам овој највише, незнам зшто, најубаа ми пијанка од овој, најубаф ми ручак увек кд испиу едну до две три чашке апетитку, стфарно даа расположење и дава апетит да се накркаш бш оној гурмански
Од куповни само Жуту Тикфешку си рокам, обавезно сс мезе, било која салата,мешана најчесто
А од домаќи пију ги сфи што су ми убави на укус и што не смрдиф на старо буре
Нема дн да не испију барем едну чашку онакој за апетит
Еве и ск овај тема ми напраи лиге и ке си сипу едну Тикфешку док ми се кува pizza ala guzica : )
Живели !!!
Епа никој алкохол не обожава .. али тој нас не обожаване обожаам ама уз добро друштво и уз добра музика и те како ми прија![]()
Хахаха еротикинајбитно да е домашна и золта отстоена во буре дрвено. 50 до 53 степени секоја 2 година по 3 4 казани.
а како се пиее???
с'с мезе мммммммм