Може е старо ама не знаев за ова, pure goldЗначи прастаро е, веројатно до сега го средиле проблемот сограѓаниве, ама вреди повремено да се потсетиме т.е. да не дозволиме да изумре оваа поплака.
Секојпат кога ќе го препрочитам, си наоѓам нова грешка на која умирам од смеење.
Отвори ја прикачената датотека 34611
Другарка ме потсети вчера, рудник е таа за вакви смешки. Не ми текнуваше дека го знам дури не стигнав кај Бугарите. Сигурно е од пред 20ина години поплакава. Најстаро што најдов е дека некој ја имал на цд од 2003та, па сеа...Може е старо ама не знаев за ова, pure gold
Она кога средновековно однесување се судира со технологија од 21-ви век. Труење бунари, лајна, ендеци, нема ниту една асална реченица, нулаДругарка ме потсети вчера, рудник е таа за вакви смешки. Не ми текнуваше дека го знам дури не стигнав кај Бугарите. Сигурно е од пред 20ина години поплакава. Најстаро што најдов е дека некој ја имал на цд од 2003та, па сеа...
Не знам дали ми е појак делот со никој ништо не му могал оти бил со вмро, ама овие биле со Бога, или делот каде бунарот е греота оти Бугарите го копале, а сеа лајна имало во него.
Бтв, за фул ефект, село ГрадИште се чита.
Има акаунт, ама не е по форумите да пишува.Она кога средновековно однесување се судира со технологија од 21-ви век. Труење бунари, лајна, ендеци, нема ниту една асална реченица, нула
Ако има и други вакви бисери другарката кажи и нек се зачлени на форумов и нек става вакви ствари, ова е на ниво на Масовно Цело Село, А где је печат, пацови мишови по две киле и ИПАРД фондовете