Денес ме насмеа...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,507
7,143
1,153
Big Sur
Денес нешто ме маваат флешови од ствари што сум гледала порано.
Ликов е најдоброто нешто што можеше да се деси на квизот.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,673
1,683
Han Wavel
Денес нешто ме маваат флешови од ствари што сум гледала порано.
Ликов е најдоброто нешто што можеше да се деси на квизот.
Леле како ме потсети на овој. Јас мислам дека не е толку глуп туку дошол да се заебава.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,507
7,143
1,153
Big Sur
Леле како ме потсети на овој. Јас мислам дека не е толку глуп туку дошол да се заебава.
Па да, имаше такви коментари дека бил професор некаков и дошол тука ради заебанција.
Секако и мора да помине тестирања што им прават за да влезат во квизот, а чинам чича до четврт финале или така нешто стигнал.
И после си рекол шо ги е**м, ќе ги сечам со даље. :zelen
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,673
1,683
Han Wavel
Па да, имаше такви коментари дека бил професор некаков и дошол тука ради заебанција.
Секако и мора да помине тестирања што им прават за да влезат во квизот, а чинам чича до четврт финале или така нешто стигнал.
И после си рекол шо ги е**м, ќе ги сечам со даље. :zelen
Најјако е што не се замара да мисли, водителката не ни дочитала тој и вика даље даље. Туку ми текна на друг еден исто од квизов.
 
  • Haha
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,507
7,143
1,153
Big Sur
Најјако е што не се замара да мисли, водителката не ни дочитала тој и вика даље даље. Туку ми текна на друг еден исто од квизов.
Он воли да упреда. :zelen :zelen :zelen
Имаме и ние вакви случаи, ехаа. Памтам многу на овој се смеев.
Омилен.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Машкар Џианенгоро

Полноправен Член
16 октомври 2020
39
33
18
мора па мора да се прати цртежот за да се знае патот. Ама немаме цртежи од објектот.
Абе на рака нацртајте ги, прилично така...
Со малку труд и многу фантазија,му го пративме на состанокот да презентира( без цртките кај ехiт секако).
Прекрасно поминал човекот,презентација и пола :D