Деколте

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
Деколте..отворено, затворено, полу....
Јас да, носам...доволно...во граници на нормала, да покриват а сепак да откриват. (исклучиво само за излегување, ни на крај памет не ми теквит да излезам пред тато со деколте) . Културно момиче сум :giggle
културни да сите по дома се културни ама ко ке излезат на улица е тогаш ни к се нема од култура.. не прам само за женски муабет туку и за машки ...

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
културни да сите по дома се културни ама ко ке излезат на улица е тогаш ни к се нема од култура.. не прам само за женски муабет туку и за машки ...
Јас си кажав за мене.....

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не знам за вас, ама јас кога видам некоја со многу отворено деколте ми е срам да ја погледнам во очи(happy)
Значи на форумска среда сите женски во ролки облечени, така?- За да не се срамиш?

• Ми се допаѓа
Реакции: Maks and Bum-Bum

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Неќам. Едноставно не ги сакам да ми се на изволте и да ми ги зјапа секој и крај.
Не сега да се закалуѓерувам де, носам поотворени маички, ама па пола да ми изрипува, бљак.
Убаво е да видиш стегнати, малку да ѕирнат, да те оставаат да погаѓаш што се вика, ама некои растресени и полуголи кога ќе видам кај што ги манда. :kaka
Само со усул. Ако уште од улица покажеш се’, после не е интересно.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Lepaa

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Значи на форумска среда сите женски во ролки облечени, така?- За да не се срамиш?
Да да и јас тоа рамислував....Да си купиме бели ролки со црни суќи до доле...Или од бабите да позајмиме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma