Даниел Кајмакоски - искрен или позер?

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Што друго ако не лош коментар од нашето македонче.И за Тоше имаше лоши коментари во почетокот,се лигавел,се преправал како добро душен итн.Сега дојде време истото да се коментира и за Даниел,јас мислам дека на Даниел му треба извесно време да се усоврши,па тек тогаш ке го видеме неговиот плод како пеач.ние многу рано почнавме да му судиме.

За Тоше кога се збореше така, дечкото имаше само 16-17 години...
На Даниел му треба извесно време да се усоврши? - 30 ги гази, до кога да чекаме?
Значи за талент не збориме во неговиот случај, нема талент, да имаше ке дознаевме многу порано,а глас си има, да, подобар од мојот сигурно, за повеќе не знам.
Не судам, само си кажувам што мислам.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Потполно се сложувам со членот над мене.

Меѓудругото, Тоше си беше школуван во таа свера, детето си имаше и харизма да одржи фанови долго време, си беше оригинален на некој негов начин... океј... Пресудното според мене е тоа што Тоше почна многу рано и имаше време за сето тоа добро да го зграби.
Тоше беше на бина уште од негови 15 години. Тоа е тоа што му даде шанса.

Според мене, од Х-фактор единствено реална позиција за успех има Илма... ги има сите потребни предуслови за да просперира. И Тоше кога излезе имаше споени веѓи, чудно изгледаше детски, носеше ефтина облека, некое безвеза обетче и немаше појма како да се носи со облека, како да се држи, како да ја носи косата. За тоа постојат стилисти, ќе го дотераат ќе го средат и останува на него само да го даде најдоброто во неговата сфера.

Даниел треба да се жени, не да се зеза со комирање на тинејџерки...

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Јас незнам што толку Даниел па Даниел. Ок е, не пее лошо ама па и не поседува некој фасцинантен глас и талент. Башка според мене многу голем глуматор е. Незнам зошто, но мислам дека сите негови срцепателни изјави не се баш од срце ко што кажува тој. Па и кога ќе почне да го тупи цел саат пред камера и крај со мене.
Второ мене воопшто не ми е харизматичен и шармантен дури по малку ми е и смотан :).
Ама од друга страна кога ќе го споредите со другите натпреварувачи па и заслужува да биде макар втор или трет, со оглед на тоа дека сите се просечни. И на крај на краиштата нормално е да се крева фама околу Даниел тука, сигурно нема да се збори за Тамара кај нас во Македонија.

Glory

Истакнат Член
8 септември 2013
27
13
103
Еве повторно потврда дека си дозволува повеќе од тоа што треба. Нема ниту една песна, прва прес-конференција му била денес, сите новинари него го чекале, а дечкото не можел изгледа да се освести од вчерашната Златна бубамара, која патем не знам за што ја доби со 3 месеци пеење туѓи песни :^) (bravo)
http://www.crnobelo.com/zivot/shou-...o-zlatna-bubamara-nikoj-ne-znae-kade-e-daniel

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Еве повторно потврда дека си дозволува повеќе од тоа што треба. Нема ниту една песна, прва прес-конференција му била денес, сите новинари него го чекале, а дечкото не можел изгледа да се освести од вчерашната Златна бубамара, која патем не знам за што ја доби со 3 месеци пеење туѓи песни :^) (bravo)
http://www.crnobelo.com/zivot/shou-...o-zlatna-bubamara-nikoj-ne-znae-kade-e-daniel
Ja ко што гледам негови фанови не се замараат толку колку што ти се замараш со него. Ако не ти се допаѓа мавни го таму и не се замарај воопшто.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Saladin

Glory

Истакнат Член
8 септември 2013
27
13
103
Ja ко што гледам негови фанови не се замараат толку колку што ти се замараш со него. Ако не ти се допаѓа мавни го таму и не се замарај воопшто.
Само дискутираме ;)

http://www.kurir.mk/magazin/scena/148617-VIDEO-Kajmakoski-otkri-zosto-ne-se-pojavi-na-presot
Еве го неговиот одговор.Голема ѕвезда е има многу интервјуа што дури неможе да стигне на прес-конференција. :rofl
„Греота невиниот“ Даниел што се затворил во соба и плачел дека новинарите биле против него :cenzura (punch)

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Pato Milan

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Не знам зошто толку голема фама околу Даниел и околу сите кои учестуваат таму, X-фактор е институција за перење и полнење на пари на организаторите. После завршувањето сите учесници помножите ги со 0 и тоа ке го добијат од слава. Така ке се изгубат ветерот ке ги однесе. Жива глупост, а и овие нашиот исто уствари која слава се замислува ја има па и не е ништо посебно.

Pato Milan

Нов член
17 февруари 2014
4
4
3
„Греота невиниот“ Даниел што се затворил во соба и плачел дека новинарите биле против него :cenzura (punch)
http://www.kurir.mk/magazin/scena/1...-200-evra-za-da-mozam-da-dojdam-na-audicijata
Сега па и пари немал за да дојде до Белград а градежен работник бил. И после нека каже некој дека Даниел не се лигави е дека е скромен и искраен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Glory and JaMi

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
:D:D
Финито.
Па и патиките на Алекса ги земал за настап, искористувач. :nah

Ко да го читам Големиот Мастер Филон за масонските симболи во „Скопје 2014“.