Дали и вие...?

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? Да
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? Спијам со светло,така да Не :D
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? Секогаш...најслаткиот дел
- Дали и вас ве чешало челото од капата? Дааа :(
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? Понекогаш
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? Обавезно
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? Да :trepka
дали и вие го палите компјутерот со палецот од нога :)
Да :trepka :trepka
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Boyka

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,103
393
27
Струмица
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
- Дали и вас ве чешало челото од капата?
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?

Да да и да, и се е точно барем за мене :D
 

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? -НЕ
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?-ДА и редовно се удирам на креветот :)
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?-ДА ...мојот омилен дел од конзумирање јогурт
- Дали и вас ве чешало челото од капата?-ДА
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?-ДА
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?-НЕ
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?-ДА
 

Gabby

Полноправен Член
21 февруари 2012
61
46
18
23
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? хаха Даа..
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? Секогаш!
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? Да
- Дали и вас ве чешало челото од капата? Не
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?Не, цел си го носев дома..
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? Ауу ДАА..
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? да да да...
:D..
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,517
14,427
1,683
Таму каде што треба
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?-не
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?-да
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?-не
- Дали и вас ве чешало челото од капата?-/
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?-да
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?-не
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?-да :D
 

TeaTeodora

Нов член
21 март 2012
8
2
3
24
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? ДА.
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? ДА.
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? НЕ.
- Дали и вас ве чешало челото од капата? ДА.
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? ДА.
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? ДААА.
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? ДА.
:)