Дали и вие...?

КрисТина К.

Истакнат Член
2 март 2012
527
1,654
393
Скопје
Сигурна сум дека ќе се пронајдете. Ако се сетите на уште нешто, слободно пишете :D

- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
- Дали и вас ве чешало челото од капата?
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?
 

Alex M.

Староседелец
17 февруари 2012
330
523
693
London,UK
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
- Дали и вие купувавте смоку со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?
ДААА!:D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,424
9,133
1,683
Кушкундалево
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? - Обавезно.
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? - Не.
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? - Да.
- Дали и вас ве чешало челото од капата? - Не носам капи освен во зима, а тогаш не ме чеша.
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? - Не пола, ама без крешник.
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? - Никогаш не пеам.
- Дали и вие купувавте смоку со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? - Да
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? Многу нормално :D
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? Даа
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? Не
- Дали и вас ве чешало челото од капата? Да
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? Дада :D
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? Секогаш :D
- Дали и вие купувавте смоку со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? Yep :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,193
1,123
Скопје
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?

YES!!!:rofl
 

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? НЕ :nah
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? НЕ
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? НЕ
- Дали и вас ве чешало челото од капата? ДА
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? ДА
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? ОБАВЕЗНО :p
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? ДА :rofl
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: КрисТина К.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? Понекогаш, ако не сум зела нешто друго....
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? Да.
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? Не.
- Дали и вас ве чешало челото од капата? Нормално.
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? Не, не ме праќаа по леб.
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? Дааааааа!!
- Дали и вие купувавте смоку со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? И се уште го правам тоа...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: КрисТина К.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,269
9,111
1,683
Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
Да..морам да признаам дека претежно ме интересирале кодовите.....поштенските и телефонските :)
Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
никогаш
Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
никогаш :)
Дали и вас ве чешало челото од капата?
оу јес :)
Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
никогаш.....
Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
не :)
Дали и вие купувавте смоку со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?
да....најверојатно истите беа бугарски :) или турски.....