Дали и вие...?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Сигурна сум дека ќе се пронајдете. Ако се сетите на уште нешто, слободно пишете :D

- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?-ретко
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?-не со уклучен ТВ спијам,не мора да светкам со моб :D
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?-никогаш
- Дали и вас ве чешало челото од капата?-да
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?-не пола ама парче му фалело,ко глушец да го гризнал:giggle
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?-многу ретко,и кога одржувам, тивко :giggle
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?-да
 

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,011
9,637
1,683
Normandy
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
Ма како да не. Откако го измислија мобилниот нит ствари со етикети не чувам низ тоалетот.

- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
Да. Бидејќи со упаљач ми е премногу хипстерски

- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
Не. Пијам тетрапак:(

- Дали и вас ве чешало челото од капата?
Ова мислам дека нема смисла. Исто као дали ви се испотени стапалата од трчање со патики.

- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
Да. Научив дури некад и магичен трик. Сад га видиш, сад га не видиш

- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
Море некад и дует пееме

- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?
Шо? имало смоки во играчката?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Jana

Активен Член
2 март 2012
38
100
33
23
Скопје
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици? ДА
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото? ДА
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот? НЕ
- Дали и вас ве чешало челото од капата? ДА
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден? ПОНЕКОГАШ
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш? ОБАВЕЗНО
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни? ДА
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Јована

MaNemoj

Полноправен Член
2 март 2012
20
65
13
Скопје
- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
- Дали и вас ве чешало челото од капата?
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?[/quote]

Се е ДА :)
 

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Дали и вие, кога сте во тоалет, од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?

Порано да. Сега, кога можеш да одведеш со себе списание, книга, телефон или лаптоп - не.

Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?

Порано, кога имав помала соба и потоа кога прв пат се вселив во ново место. Сега зависам од своите инстинкти.

Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?

Засекогаш.

Дали и вас ве чешало челото од капата?

Мислам дека секој кој носел волнена капа и притоа се испотил го чешало челото.

Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?

Не, само тој тврдиот, крцкав дел од корката го јадев.

Дали и вие одржувате соло концерт под туш?

Не. Играњето е мој туш-талент. И зборување сам со себе.

Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?

Не, ама затоа трошев премногу пари на сликички за албуми.
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,687
3,865
1,183
Сигурна сум дека ќе се пронајдете. Ако се сетите на уште нешто, слободно пишете :D

- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
- Дали и вас ве чешало челото од капата?
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?

1. да
2. не
3. не
4. да
5. не
6. да
7. да
8. Дали додека сте у ВЦ си местите рубикова коцка ? :)
 

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
26
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Сигурна сум дека ќе се пронајдете. Ако се сетите на уште нешто, слободно пишете :D

- Дали и вие, кога сте во ВЦ од досада ги читате етикетите на шампоните и останатите тоалетни средства, и тоа прво на македонски па после на другите јазици?
- Дали и вие, со мобилниот го осветлувате патот до креветот кога навечер одите на спиење и го гасите светлото?
- Дали и вие, го облизнувате капачето од јогуртот?
- Дали и вас ве чешало челото од капата?
- Дали и вие, кога бевте деца, носевте леб од продавница до дома, и тоа пола изеден?
- Дали и вие одржувате соло концерт под туш?
- Дали и вие купувавте смоки со играчки само заради играчката иако знаевте дека смоките внатре се гадни?

Со еден збор даааааа :)