кажи како можи да биди моја грешка шо на дететому текнало дека ке биди интересно да земи влечка и да мава по шо ке стигни.?
ти ако му дозволуваш на своето дете да прави шо сака низ дома тоа е твое право ама јас не се согласувам со то.
Види, тоа е тој период од животот кога си дете, кога си безгрижен и кога не мислиш на последиците. Тоа е тој период кога многу работи што не треба да ги правиш ги правиш бидејќи ти се интересни. Ајде ако не 5-6 годишни деца да седат со родителите и да гледаат вести. Мора да се испука тоа дете, да се изнаигра, да се забавува...а јасно е дека за децата бељите се најдобриот начин на забава.
Секако, се си има граници. Тие граници ги поставува родителот, а ако не ги поставил на време...после ни Чак Норис неможе да му помогне.
Слободно цитирај ме.
Јас мислам дека светот е отиден по ѓаволите кога гледам какви мали чудовишта од деца шетаат околу мене.
Или можеби учење во градинка и прифаќање на вулгаризми од тамошни деца е грешка на родителот?
Општо зборував во постот, ништо лично, а не ни видов искрено кој го напишал тоа.
Во врска со болдираното прочитај погоре...