Вицови

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Наставничката по историја го прашува малиот Трпе:- Трпе, каде точно загинал Филип Втори?
- На 67 страница во учебникот, горе десно.Малиот Трпе возбудено и вели на мајка му:
- Мамо, ќе имаме маченце.
- Сигурен си?!
- Да, мамо. Тато го покани да доаѓа кај нас секогаш кога ти ќе бидеш ноќна смена.


Малиот Трпе го прашува татка си:
- Тато, вистина ли е дека социјалните мрежи нè оглупуваат и ни го ограничуваат речникот?!
- Lol, сине, мислам... wtf?


Ќерко, твојон маж, зет ми, с`е ми се чини дека не се радува кога ќе ви дојдам на гости?!
- Не мамо, погрешно си проценила, тој само многу бавно реагира и покажува емоции, ќе почне да се радува откако ќе заминеш.

Татко му го прашува малиот Трпе:
- Сине има ли петки во школо?
А малиот Трпе смирено му одговара:
- Има тато, има, си добиваат децата.


По жестока кавга дечкото ја прашува девојката:
- Зошто ми праќаш празни смс пораки?
А девојката му одговара:
- Затоа што не ти правам муабет.


:D
 

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Му вика синот на таткото:
- Тато,тато вчера го имав првото сексуално искуство во мојот живот!
Татко му се израдувал и рекол: - Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше?
- Не можам да седам тато, ме боли од позади!
 

S.B.

Активен Член
3 декември 2012
73
144
33
30
Прилеп
По луд секс, дечкото ја прашува девојката:-Ајде маче кажи ми сега, колку си ги имала пред мене?Девојката налутена молчи. По три часа молк, дечкото решава да и прозбори на девојката:-Па добро извини не требаше да поставам такво прашање, лута си ми?- Доста бре уште бројам!!!
 

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Во некое село некоја баба чувала 2000 овци. Дошла некоја репортерка да и направи интервју:
- Бабо, како успевате да се снајдете со волку многу овци?
- Ќерко, цел живот чувам овци, сум се навикнала.
- А бабо, колку ви тежи една овца?
Бабата вратила со прашање:
- Црната или белата?
- Па да речеме белата.
- 30 килограми.
Новинарката љубопитно прашала:
- А црната?
- Па исто.
- Добро, а колку млеко дава една овца?
- Црната или белата?
- Да речеме, црната!
- Па 2 литри млеко.
- А белата?
- Па исто.
- А колку волна добивате од една овца?
- Црна или бела?
- Бела!
- 3 кила волна.
- А од црната?
- Па исто.
Новинарката видно се изнервирала и сакала да ја зезна бабата, па ја прашала:
- А бабо, која е разликата помеѓу црните и белите овци?
На тоа бабата одговорила:
- Па белите се мои.
- А црните?
- Па исто!