Bas vaka istovo i mene mi se slucuvavoopsto ne e bitna razlikata vo godinite..decko mi e postar 7godini i ne se zabelezuva nekoja golema razlika samo ponekogas znae da kaze "sum go pominal toa,ti zboruvam od iskustvo" ...mislam deka koga nekoj se saka navistina nema pravila...
он беше 33 јас 19
Јас велам НЕ на толкава разлика во годините, тоа е бесмислено
немаше ништо посебно меѓу нас, но тој сакаше да има многу работи
всушност и ми кажување работи што првпат ги слушам
Велиш дека би бил во врска со постара...но дали би ја земал за жена, тоа ме интересира. Зошто одма на суд ги ставаме мажите што земаат постара жена, им се смееме позади грб и ги оговараме, ко којзнае каков грев да прават...знаеш ли зошто е тоа така, зошто се осудува таков брак?Со годините се ниверлира и разликата, брак помеѓу 40 годишен и 30 годишна не е ништо посебно, настрана шо жените созреваат порано така да слободно може да се додадат 3-4 години биолошка разлика.
Врска помеѓу 33 и 19 е веќе бизарна, не знам за што би комуницирале такви, коју поруку треба послати...
Лично повеќе би бил со некоја пар години постара од мене него со многу помлада, полесно би било за комуникација
Велиш дека би бил во врска со постара...но дали би ја земал за жена, тоа ме интересира. Зошто одма на суд ги ставаме мажите што земаат постара жена, им се смееме позади грб и ги оговараме, ко којзнае каков грев да прават...знаеш ли зошто е тоа така, зошто се осудува таков брак?