Вака со дечко ми сме заедно скоро 5месеци, во почетокот се каравме а глупости, ама разлчни карактери ај рековме ќе се потрудиме сакаме да бидиме заедно. Но, тој се лути за е и сешто, се караме на секое и тоа кавги големи после тоа јас само се нервирам, вчера и имав за полагање и толку ме изнервира не можев да учам и јас пак крива. И кога ќе се скараме ми вика, му велам да не ми го повишува тонот и секако ме навредува со секакви зборови кога се караме. Преѓеска пак се скаравме и јас не сум го почитувала мојот збор немало и тој да ме почитува и така ќе се однесувал со мене да видел шо ќе сум превземела, му реков дека ќе се обидам да поправам нешто и дека ако тој не го смени однесувањето дека нема да бидам со човек кој не ме почитува. Од една страна ми вика дека ме сака, ама многу се лути за се, т.е. за него не се глупости и многу ме оптерестува психички, еве и денеска сум нервозна напната, вчера заради него на полагање незнам ни што направив не можев да се концентрирам и размислував да му раскинам не знам што да правам, мислев дека ќе се смени ќе се поправи однесувањето и сега ако тој не го смени однесувањето, не можам јас да бидам со таков човек кои не ме почитува и ме навредува секако, не знам дали сега да се потрудам не знам што да правам
Последна промена: