Дали е нормално да сте во многу кратка врска, а постојано да ви кажува дека ве сака, а воопшто да не се слушате на телефон, а на фб/вибер само еднаш или ниеднаш дневно?
Јас не гледам нигде постојано да постои во еднаш дневно слушање на тел.Дали е нормално да сте во многу кратка врска, а постојано да ви кажува дека ве сака, а воопшто да не се слушате на телефон, а на фб/вибер само еднаш или ниеднаш дневно?
Ај и еднаш е доволно за мене...ама некои денови и ичЈас не гледам нигде постојано да постои во еднаш дневно слушање на тел.
Тоа му значи дека еднаш ти е нормално а друг пат ненормално!?Ај и еднаш е доволно за мене...ама некои денови и ич
А ти нешо пробуеш да ме тролаш?Тоа му значи дека еднаш ти е нормално а друг пат ненормално!?
Не бе, далеку било, пробуем да ти одговорам, па нели постави прашање!А ти нешо пробуеш да ме тролаш?
Нормално е.Дали е нормално да сте во многу кратка врска, а постојано да ви кажува дека ве сака, а воопшто да не се слушате на телефон, а на фб/вибер само еднаш или ниеднаш дневно?
Не е нормално ... барем за мене тоа не е нормално, уствари секој си прави како мисли дека треба да прави, некој ако мисли дека уште во старт на врска треба толку многу да се отвара, ОК, негов избор си е тоа.Дали е нормално да сте во многу кратка врска, а постојано да ви кажува дека ве сака, а воопшто да не се слушате на телефон, а на фб/вибер само еднаш или ниеднаш дневно?
Може, зошто да не можи бе? Еве пример јас сум тип на човек шо може да мисли 24/7 на некоја особа и пак да не и се јавам пошо нели гордоста пред се.Дали е нормално да сте во многу кратка врска, а постојано да ви кажува дека ве сака, а воопшто да не се слушате на телефон, а на фб/вибер само еднаш или ниеднаш дневно?