nema da izglea napadno?pokanija na kafe ili vo kino drugoto si doaga samo po sebe
@Electra кажа мн добар пример за како да почнеш , и јас го имав истиот проблем, со мала разлика што предходно разменивме само 2 реченици, но една ден викам ма шта буде нека буде , и пишав , како си, неможам да се пожалам во врска сме 1 годинаnema da izglea napadno?
zosto sme samo fb prijateli ni zdravo si neame pisano
И цела година се влечиме..... Почнавме со ништо сериозно, ради обострано прекинати долги врски, продолживме со ништо. За после од нигде негде да се појави да ме побара, 2 месеци ми скида ѕвездице, пораки, јавувања, гушкања у јавност, правдања, бла бла бла .. ти реков ми рече. Покана за кафе, прифатена .. Идам јас на кафе ко да не се знаеме 2 збора не си разменивме ( што не било случај никогаш до тогаш ) ... И така фино лепо си појдовме дома "до следно гледање" .
Ми се свиѓа многу, ама ваквото однесување е хиероглифско за мене.
Деактивирај си ФБ профил или батали го. Аман од врски кои зависат од Фејсбук профили. Ало луѓе .. приватен ЖИВОТ !!Можеби вие ќе можете да ми помогнете. Дечко ми во recent search на FB случајно виде дека сум го гледала профилот на (да го наречеме бивши). И нормално не му дојде убаво, се ставам на негово место. Проблемот е што мене ме фати паника и ме фати неспремна и почнав да му кажувам изговори/лаги и тоа го налути уште повеќе отколку самиот чин. Криво ми е, но тој прави драма без потреба, сега вика дека не сака да зборува више со мене. А од друга страна осеќам дека работава се преубеличува за ништо и само чекам да му помине, што мислите вие што треба да направам?