Љубовни проблеми

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Во право си не сум нешто посебно и да не ми каже ќе одам и ќе прашам ќе си ја пробам среќата. Само ќ е му кажам зарем после се немам прааво да знам, а тој си знае дали ќе одговори, нема да го притискам ...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Тоа само и го сакам да ми каже.
Ќе отидам до кај него и ќе мора да каже се !
A мора ли?
Ништо во животот не мора, посебно кога имаш 18 години.
Пресериозно се имаш нафатено да ја дознаеш вистината, која и да ја знаеш и да не ја знаеш, реално многу нема да ти смени. Што ако ете ти ја каже. Кој е следниот чекор? Дека ќе знаеш на што си? Па реално и веќе самата знаеш на што си, само што прифаќањето оди многу тешко. Со дознавањето на вистината, ова само може да биде потешко. Пример тој ќе ти ја каже вистината, но семето на сомнежот посадено од твојата љубов кон него, како и спомените на некое минато поубаво сега-веќе-свршено време нема да ти дозволат ти да поверуваш во неговите зборови.
Не постои барање на вистински разлог за раскинување. Едноставно на таа возраст треба да вагаш моментални состојби, ги вадиш плусовите од минусите, гледаш дали вреди целиот труд и ако не, баталуваш и одиш даље.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and BlackTulip

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Ахх како почнав да се предомислувам после оваа. Навистина нкогаш не сум го поставила тоа прашање .. Дали вреди ??? хммм

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
ni na kraj pamet d
Тоа само и го сакам да ми каже.
Ќе отидам до кај него и ќе мора да каже се !
a ne odis do nego toa ke bide ponizuvanje za tebe da spadnes na tolku nisko nivo alooo

a mislam deka dovolno si pametna pa covekot ti ja kazal pricinata i daj ostavi go toj da si vrvi po patot kade so trgnal a ti ne se zamaraj tolku so nego i ne taguvaj aman be covece zivotot e pred tebe

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: malo

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
ako sakas nekoj da te ponizuva i da si igra so tebe kako saka odi neznam so da ti kazam ako si tolku zalubena , a neli razmisluvas sega tipot si uziva so nekoja i ne te ni stava na kraj pamet

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Да го сакам тоа неможам да кажам не, но сега не размислувам за ништо и да го прави тоа што знам што да кажам, но тешко ми е

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Душица, ние овде можеме само да си претпоставуваме, а решението е во тебе...(y)
Не дозволувај да бидиш толку неодлучна... со секое ново мислење на форумов што е напишано, ти го сменуваш твоето мислење!
Океј, дај смисли му ја и кажи што си направила, пошто вака ако продолжиш не одиш кон решение...(worried) Најпријателски кажано...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Душица, ние овде можеме само да си претпоставуваме, а решението е во тебе...(y)
Не дозволувај да бидиш толку неодлучна... со секое ново мислење на форумов што е напишано, ти го сменуваш твоето мислење!
Океј, дај смисли му ја и кажи што си направила, пошто вака ако продолжиш не одиш кон решение...(worried) Најпријателски кажано...
Има решение од таа ситуација? Не би рекол, решение нема затоа што нема ни проблем. Таа си измислила проблем кој што не постои. Некој на 18 години си побарал причина да ја остави, она мисли дека ако дознае зошто ја оставил ќе го најде спасот за човештвото, а дечакот има 18 години и се однесува како нормален 18-годишник. Решение за проблем кој не постои не постои.

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Па нема веќе што да се прави ќе чекам па ќе видам што ќе биде, доколку се случи нешто ќе пишам