ne e loso ke probam ako se naucam fudbal da igraamКе одиш и ке му кажеш дека ти е симпатија и дали сака да играте фудбал заедно.
Ете така ке му го привлечиш вниманието.
ne e loso ke probam ako se naucam fudbal da igraamКе одиш и ке му кажеш дека ти е симпатија и дали сака да играте фудбал заедно.
Ете така ке му го привлечиш вниманието.
Мораш, побрзај.ne e loso ke probam ako se naucam fudbal da igraam
eeej pa lesno e ja sum golman na treningМораш, побрзај.
Биди голман.
13 години имаш?ne e loso ke probam ako se naucam fudbal da igraam
ако те разбрав нешто....За помош со дечко ми сме веќе 4 месеци и кога ќе стане збор за веридба кај некои луѓе почне да вика еве и на нас ни се ближи редот.Трпиме зезаниции веќе месец дена дека до нова година кај нас и тој па да ми вика во право си се луѓето.Ме облива некој страв ве молам за помош,можеби и вам ви се има случено.
Kако што те разбрав тебе ти е страв дека дечко ти сака да направи поголем чекор во врската, сака да се верите?За помош со дечко ми сме веќе 4 месеци и кога ќе стане збор за веридба кај некои луѓе почне да вика еве и на нас ни се ближи редот.Трпиме зезаниции веќе месец дена дека до нова година кај нас и тој па да ми вика во право си се луѓето.Ме облива некој страв ве молам за помош,можеби и вам ви се има случено.
4 месеци се у врска .. а типот сака веќе да се жени.ако те разбрав нешто....
За помош со дечко ми сме веќе 4 месеци и кога ќе стане збор за веридба кај некои луѓе почне да вика еве и на нас ни се ближи редот.Трпиме зезаниции веќе месец дена дека до нова година кај нас и тој па да ми вика во право си се луѓето.Ме облива некој страв ве молам за помош,можеби и вам ви се има случено.