Љубовни проблеми

devil4e

Староседелец
15 октомври 2012
51
31
618
Ме гризе совеста како не........знам дека направив грешка таа вечер и + таа вечер испив повеќе алкохол, инаку да бев скроз при здрав разум немаше тоа да се случи......ама ете секој можи да направи грешка, а и јас мн сум против тоа да бидеш во врска и да изневериш ама ете се случи и јас не сакав така да испадни........оти никој не заслужува такво нешто и + дечково ме сака не го заслужи тоа, ама нема секако да дознае јас нема да му кажам само да не го повредам. Ама ова машково со кое се смував му кажав дека имам дечко да не ми досадува повеќе и + тој знаеше дека не сум слободна и дека бев под дејство на алкохол ама ете сепак се случи тоа што се случи.............иако не можам да го вратам времето сепак ќе се обидам да поправам колку што можам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Alley3112

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Здраво на сите јас сум нова во форумов :) едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските :) Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.
а уствари зошто ти е важно што другите мислат за тебе???
си уживаше во филмот??
како разбрав да,тогаш тебе ти било убаво и никому ништо,животот продолжува понатака...секој по свој пат,или ако сакаш да се муваш тогаш раскини со дечкото,подобро така него да го правиш БУДАЛА,и да го изигруваш позади грб,да си играш со неговите емоции,па мувај се колку сакаш,бар нема да те грицка совеста...

• Ми се допаѓа
Реакции: Jeremija Krstic

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ме гризе совеста како не........знам дека направив грешка таа вечер и + таа вечер испив повеќе алкохол, инаку да бев скроз при здрав разум немаше тоа да се случи......ама ете секој можи да направи грешка, а и јас мн сум против тоа да бидеш во врска и да изневериш ама ете се случи и јас не сакав така да испадни........оти никој не заслужува такво нешто и + дечково ме сака не го заслужи тоа, ама нема секако да дознае јас нема да му кажам само да не го повредам. Ама ова машково со кое се смував му кажав дека имам дечко да не ми досадува повеќе и + тој знаеше дека не сум слободна и дека бев под дејство на алкохол ама ете сепак се случи тоа што се случи.............иако не можам да го вратам времето сепак ќе се обидам да поправам колку што можам. :)
чеј збориш за нешо шо се десило во алко состојба, прв пут у животот? И страв ти е да дознаат други? Хммм... Не е толку страшно. Па сепак... што би требало да направиш е да знаеш како пред дечко ти да се поставиш отсега натака. А тоа ти самата ќе го процениш. Познавајќи го дечко ти ќе знаеш како да ги изнесеш фактите. А јас би те советувал то да го сториш, освен ако дечко ти е незрел, нестабилен и крајно љубоморен. А овој едноставно оттргни го, прекини комуникација. Бар за периодов, додека се среди работата. После останете на далечна пријателска база.

• Ми се допаѓа
Реакции: devil4e and Jeremija Krstic

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје

АААхахахахахахаххахаха... Извини ама на себеси си се смеам... Уште да ми речеш дека си го варала дечко ти со некој гитарист на некој бенд и ќе починам од смеење на лице сместа!!! немаш гајле, и јас имав грижа на совест... Минлива ствар е дефинитивно. Тој другиот ќе престане да ти пишува по некое време и се ќе си се врати у нормала... Аххх леле :rofl А те разбирам и зошто си го направила тоа... Уствари може и не те разбирам, може не е заради истата причина ама пак имаш поддршка ;) 100% до сега и решен ти е проблемот

• Ми се допаѓа
Реакции: devil4e

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
После расправии дека не сака да правиме повеќе муабет .. ми се јавува после 7 месеци, ме прашува како сум што правам итн итн .. what is that supposed to mean ?

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
После расправии дека не сака да правиме повеќе муабет .. ми се јавува после 7 месеци, ме прашува како сум што правам итн итн .. what is that supposed to mean ?

И недостигаш и и текнало дека сепак не е животов боље без тебе у него... Пример.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Понестале су јој карте па јављује се да види јели џокер слободан...
Она не сакала пред 7 месеци да праи муабет и тек бара реванш? 1000 000$ question: Дали тогаш ти инсистираше да се вратите? Ако да, онда сеа немој. Откачи ја фино лепо. Пошо од такви више докурцана ќе биде работата. Не те почитуела, не ти рекла тоаш зашо раскинуете? Шо па сеа мајка бара да се враќате на старо? И битен моменат. Колку долго ти траеше врската со неа? Ако е нешо кратко, мани ја. Во спротивно, седни ја на муабет, вади тро прљав веш демек зашо како ти праела пред 7 месеци. Ако те моли дека нема да се повтори, стави ги тие зборови со еден кинг сајз резерва. И на почеток види како ќе се одвиваат работите. После за после.

• Ми се допаѓа
Реакции: Jeremija Krstic

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Понестале су јој карте па јављује се да види јели џокер слободан...
Она не сакала пред 7 месеци да праи муабет и тек бара реванш? 1000 000$ question: Дали тогаш ти инсистираше да се вратите? Ако да, онда сеа немој. Откачи ја фино лепо. Пошо од такви више докурцана ќе биде работата. Не те почитуела, не ти рекла тоаш зашо раскинуете? Шо па сеа мајка бара да се враќате на старо? И битен моменат. Колку долго ти траеше врската со неа? Ако е нешо кратко, мани ја. Во спротивно, седни ја на муабет, вади тро прљав веш демек зашо како ти праела пред 7 месеци. Ако те моли дека нема да се повтори, стави ги тие зборови со еден кинг сајз резерва. И на почеток види како ќе се одвиваат работите. После за после.
Година и 6 месеци одевме .. а тогаш не ми инсистираше за да се вратиме, туку кажа дека и е доста со мене, и дека не сака да правиме муабет .. и пред недела дена ми ѕвони со скриен број, и текнало на мене па да видела што правам.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Година ипол викаш...
Е тоа е веќе друго. Седни ја на здрав муабет и распрашај ја што прави. Дознај од неа директно како и` се одвивал животот коа не си бил ти дел од него. И после почни малку да ја нервираш као Хемфри Богарт у Казаланка - а зашо сеа се враќаш? Шо ти требаше? Зашо тоаш не праевме муабет? и после тоа ќе следи одговорот као „знаеш голема гуска бев. бев залетана. data data data...“ Ама не попуштај одма. Ќе те процени како шупак и пак ќе се сврти колцето и пак ќе те откачи. Покажи малку карактер, дека те има добро повредено со тоа шо нејќела муабет да ти прави. Крајот после сам избери го. Ако имаш некоја друга со која ти оди добро, на оваа кажи и thank you and f*uck you. Ако не, онда ти кажав, огромна доза на резерва прифаќаш и никако одма како што било порано, туку постепено. Ако те сака, ќе чека. Ако сака само ради попунуење слободно време, ќе те одјебе. Но овој пат коа ќе го стори тоа, фино лепо моеш да и` го пукнеш у фаца све она шо ти го има напраено. И ич муда да не те боли.
Уфф шо нејќу вакви цури кои се праат п***а ипол а после тоа немаат ни муда да стават крај.

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Па ти биди директен и стави ја нејзе у незгодна ситуација... Прашај ја дали сакала да те чуе чисто ради досада или сака да си напраите по сериозен муабет... Ама не праи ништо ако не ја сакаш. Пошто така нема поента ти да се мачиш со вакви прашања ;)