Љубовни проблеми

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Саладине .. фала за одговорот.
Беше девојка која ја сакав некогаш заради нејзиниот карактер, но нагло го смени, па мислам дека тоа беше причината што раскинавме. Како и да е .. ме повреди многу, нема да наведам зошто и како, пошто се случија одредени работи од кои бев задоволен додека бев со неа, работи кои ми помогнаа за нешто, и наеднаш ги отфрли таа .. тоа ме повреди најмногу. Сепак да бидам искрен незнам дали сум спремен да бидам пак со неа.
Па ти биди директен и стави ја нејзе у незгодна ситуација... Прашај ја дали сакала да те чуе чисто ради досада или сака да си напраите по сериозен муабет... Ама не праи ништо ако не ја сакаш. Пошто така нема поента ти да се мачиш со вакви прашања ;)
Незнам дали ја сакам или не .. тоа ми е прашање на кое неможам да си одговорам. Затоа сакам да седнам со неа и да видам на што сум.

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
ок ондак без глумење и играње mind games... Речи и двајцата да бидете реални и ќе си осетиш и сам што е и како е... А што и да биде после муабетот барем ти ќе си бидеш на чисто со себеси. Good Luck!

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
ок ондак без глумење и играње mind games... Речи и двајцата да бидете реални и ќе си осетиш и сам што е и како е... А што и да биде после муабетот барем ти ќе си бидеш на чисто со себеси. Good Luck!
немам намера да и се јавам во скоро време да бидам искрен. Да, знам дека ќе звучи глупо, но сепак ми е подобро без неа :)

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
ете ти и одговор на своето прашање дали ја сакаш =) речи фала сега и остај бакшиш дека те натерав да дознаеш дали ја сакаш :rofl

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
ете ти и одговор на своето прашање дали ја сакаш =) речи фала сега и остај бакшиш дека те натерав да дознаеш дали ја сакаш :rofl
не ме натера ти .. ако мислиш дека е така. Само реков дека не си го знам сам одговорот и дека сакам сам да го согледам тоа, тоа е се.

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
36
Скопје
не ме натера ти .. ако мислиш дека е така. Само реков дека не си го знам сам одговорот и дека сакам сам да го согледам тоа, тоа е се.

Еј каков си значи... Ти помогнав де да размислиш и да си согледаш. Без нервози за арно сме тука ;)

ecika

Нов член
3 ноември 2012
1
0
1
26
Имам симпатија, а можеби е и повеќе од симпатија, но тој има девојка. Вчера дознав дека сега се официјално во врска. Не знам што да правам... прв пат вака се чувствувам скршено, иако другарките ми помагаат и викаат дека треба веќе да го заборавам, не можам. Секој ден го гледам и не знам што да правам.

Дали вие постарите и поискусните би ме советувале нешто? :(
otkazise kolku i da e tesko ne vredi za nekoj koj sto ne te saka da se mucish od licno iskustvo

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Во некоја чудна индиферентна состојба сум во последниот период..кренав раце од сите. Малку застрашувачка состојба...