Колку долго до сеа?Во некоја чудна индиферентна состојба сум во последниот период..кренав раце од сите. Малку застрашувачка состојба...
Колку долго до сеа?Во некоја чудна индиферентна состојба сум во последниот период..кренав раце од сите. Малку застрашувачка состојба...
Не е страшно. Само пробај да си ја каналисаш својата незаинтересираност на еден мал дел. Иако е тешко, почни да истражуваш ново. Старото не вреди ако си се обидела со сите свои услиби без никаков фидбек.па не многу, еден месец![]()
Прво, она што го тера човекот да има некој зад себе се вика потреба од поддршка. Е сеа вака...Што е она што не тера да имаш секогаш некој крај тебе ? Ми беше добро задоволен бев што започнав нова врска се до вчера кога таа ми кажа дека сака да прекинеме заради некои проблеми што ги имала дома! Сега овој удар прави да се чуствувам исто ко што ми беше пред 4 години! Зошто ли ми посвети само толку внимание ? Сега тоа ми е тешкото за првпат се чуствував важен и се простував не е битно што ме газеше ме обвинуваше и викаше по мене... Едноставно се плашев да сум повторно сам и никој да не ме ни погледнува , а камо ли да праша како сум и како ми помина денот.. Незнам се чуствувам безврска иако можеби имаше моменти кога посакував крај заради љубомората , недовербата , но се мислев ќе се реши со тек на време и искочи ова.. Незнам запаѓам во некоја криза и свој свет .. Незнам не сум паметен што да правам...
jas sakam da prasam nesto ako mzoe nekoj da pomogne ??? pozСпоред твојата возраст, одма ќе ти кажам - ич да не му се секираш.
Совет од машко: Колку повеќе делуваш незаинтересирано - толку повеќе ќе го привлечеш.
Be cool![]()
dali ima nekoj poiskusen za ljubovni problemi da mi pomogne imam eden problem koj ne mozam da go resam po moznost zensko ??