Љубовни проблеми

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
па не многу, еден месец :eek
Не е страшно. Само пробај да си ја каналисаш својата незаинтересираност на еден мал дел. Иако е тешко, почни да истражуваш ново. Старото не вреди ако си се обидела со сите свои услиби без никаков фидбек.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Што е она што не тера да имаш секогаш некој крај тебе ? Ми беше добро задоволен бев што започнав нова врска се до вчера кога таа ми кажа дека сака да прекинеме заради некои проблеми што ги имала дома! Сега овој удар прави да се чуствувам исто ко што ми беше пред 4 години! Зошто ли ми посвети само толку внимание ? Сега тоа ми е тешкото за првпат се чуствував важен и се простував не е битно што ме газеше ме обвинуваше и викаше по мене... Едноставно се плашев да сум повторно сам и никој да не ме ни погледнува , а камо ли да праша како сум и како ми помина денот.. Незнам се чуствувам безврска иако можеби имаше моменти кога посакував крај заради љубомората , недовербата , но се мислев ќе се реши со тек на време и искочи ова.. Незнам запаѓам во некоја криза и свој свет .. Незнам не сум паметен што да правам...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Што е она што не тера да имаш секогаш некој крај тебе ? Ми беше добро задоволен бев што започнав нова врска се до вчера кога таа ми кажа дека сака да прекинеме заради некои проблеми што ги имала дома! Сега овој удар прави да се чуствувам исто ко што ми беше пред 4 години! Зошто ли ми посвети само толку внимание ? Сега тоа ми е тешкото за првпат се чуствував важен и се простував не е битно што ме газеше ме обвинуваше и викаше по мене... Едноставно се плашев да сум повторно сам и никој да не ме ни погледнува , а камо ли да праша како сум и како ми помина денот.. Незнам се чуствувам безврска иако можеби имаше моменти кога посакував крај заради љубомората , недовербата , но се мислев ќе се реши со тек на време и искочи ова.. Незнам запаѓам во некоја криза и свој свет .. Незнам не сум паметен што да правам...
Прво, она што го тера човекот да има некој зад себе се вика потреба од поддршка. Е сеа вака...
Сакала да ти раскине поради проблем дома. Треба да седнеш здрав муабет со неа околу ова. Ако нејзините се фактор за вашата врска а нејзе срце не и дава, ќе најде начин. Треба да се запознаеш со нејзините, ако веќе си, тогаш да им докажеш дека врската не оди во лош правец - ти не и правиш никакви side effects во нејзиниот карактер како и комуникацијата помеѓу неа и родителите. Но најчесто ова се користи као изговор дека она навистина не сака да има ништо повеќе со тебе. Да беше мушко она ќе речев дека е пи*ка у душа. Вака е комплексно. Треба да тргнеш наназад да видиш од кај води сево ова. А тоа ќе почнеш уз муабет со неа. Друго спомнуваш дека те газела, омаловажувала праела љубоморни испади..... Сине, она уствари и не те сака. Има памет на дете, сака да си праи интересно, а ти по се изгледа не си. Или и шета опавчето, или сака да стави крај на еден одвратен начин. За све бара изговор за крај. Море коа ќе помислам моеш поштено да ја баталиш.

vaska12

Нов член
15 ноември 2012
2
0
1
34
Според твојата возраст, одма ќе ти кажам - ич да не му се секираш.

Совет од машко: Колку повеќе делуваш незаинтересирано - толку повеќе ќе го привлечеш. :)

Be cool :cool:
jas sakam da prasam nesto ako mzoe nekoj da pomogne ??? poz

vaska12

Нов член
15 ноември 2012
2
0
1
34
dali ima nekoj poiskusen za ljubovni problemi da mi pomogne imam eden problem koj ne mozam da go resam po moznost zensko ??

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Бившата ме покани на роденден :D треба ли да одам (да не ми се налуте женска ми :( ?)и ако да,шо поклон да и однесам? :D