Како да направиш машки муабет со девојче во машко тело со некој си ваму таму машки хормон.... Иначе да навистина ми е девојка ) А за муабет да ти кажам не сум ни размислил... :// Ке пробам ке видам ако можам...
другарчиња можете ли да ми помогнете...се осекам..многуу...осамено...т.е тажно...
пред саат време...се карав со девојка ми...имаме доста проблеми...
вака....
било што и да е ...кога ке дојде до расправија..мисли дека јас почнувам прв...и за се едно нешто се јас сум виновен...
а тоа нема веза...со неа сум веке година и 6 месеци...но сега ме повреди...велејки.. ми...кога и било тешко јас не сум бил до неа...а во спротива таа секогаш била до мене во моите тешки периоди....
како не сум бил со неа...кога и билоо тешко...КОГА МИ СПОМНА ДЕКА КЕ ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА ЗА ПРСТОТ...ТАА ДЕН...НЕЗНАЕВ КАДЕ СЕ НАОГАМ...А ТОА БЕШЕ ПРЕД ПОЛА ГОДИНА...
ТОГАШ БЕВ...ОСАМЕН И ОГОРЧЕН ОД ЖИВОТОТ....А СЕГА што ми велии...
дали веке се пишува крај на нашата врска...???
ве молам дајте ми некој совет....се осекам осаменоо....тешко ми е.....
Mартин малку се вклучувам доцна во делењето на совети ама овде сум и јас да кажам збор два.
Помири се...Мораш...Во секоја врска има кавги...никаде не е розево,никаде не тече мед и млеко.
Ако е крај крај е...нема ни џа ни бу.
Луге се разведувале и по 20 години брак,се распагале и подолги врски.
Знам какво е чувството и те разбирам.
Пред неколку месеци и јас го поминував тоа,само малку полошо беше од твојата ситуација...порано мислев дека нема да го преболам ама сега дури и не се секавам на него благодарение на едни личности кои ми значат
Така да немој да мислиш дека нема да ја преболиш ако дојде до раскинување.
Ke се појави и друга,можеби и подобра од нејзе.
Ама штом е 15 години ке ти треба големо трпение.
Ако не можеш да издржиш,седни и објасни и како стојат работите.
Ако не иде жал ми е што ке го кажам тоа ама мораш да ставиш крај.
Не си ти должен да трпиш понижувања.
Јас многу имам убаво мислење а тие девојки....можит и најубо. И не ја сметам дека е лесна туку јас се сметам за мангуп.... си викам: брее мајоре секоја чест, експентаблс си.Здраво на сите јас сум нова во форумов едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.
Здраво на сите јас сум нова во форумов едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.
Не лесна но непринципиелна можда. Зашто? Затоа што девојчето има дечко а сепак опавчето и шета по страна. Со тоа токажува дека и сотој другиот е возможно така да постапи коа ќе упознае трет. Треба да се запраша тоа девојче како би реагирало ако нејзиното момче почне да шара наоколу. Ако не му пречи, онда нек раскинат и да си почне нова кариера со новото момче.Здраво на сите јас сум нова во форумов едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.
Здраво на сите јас сум нова во форумов едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.