Љубовни проблеми

AnaMi

Полноправен Член
4 октомври 2012
65
84
18
Како да направиш машки муабет со девојче во машко тело со некој си ваму таму машки хормон.... Иначе да навистина ми е девојка :)) А за муабет да ти кажам не сум ни размислил... :// Ке пробам ке видам ако можам...

Jas ke ti preporacam ti da si napravis muabet so devojkati, ti go kazuvam ova od iskustvo i jas imam drugar so koj od 1 god. se druzime i mojot decko bese ljubomoren na nego, no sepak ona ne treba da mu dozvoli takva bliskost i takvo ponasanje od negova strana pa uste potocno ti ako si vo nivna blizina, bez da se navredis ama mislam deka devojkati e taa sto dopustila takva blizina megu niv i tipot ako ja sviga toa si e negovo, toa ona treba da go svati i na distanca da se stavi od nego....Ova e moe mislenje sepak ti si znaes najdobrbo....i iskreno ova se decki raboti za koi se nerviras.. site sme pominuvame niz nekoi takvi slicni situacii ..... :)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
другарчиња можете ли да ми помогнете...се осекам..многуу...осамено...т.е тажно...
пред саат време...се карав со девојка ми...имаме доста проблеми...
вака....
било што и да е ...кога ке дојде до расправија..мисли дека јас почнувам прв...и за се едно нешто се јас сум виновен...
а тоа нема веза...со неа сум веке година и 6 месеци...но сега ме повреди...велејки.. ми...кога и било тешко јас не сум бил до неа...а во спротива таа секогаш била до мене во моите тешки периоди....
како не сум бил со неа...кога и билоо тешко...КОГА МИ СПОМНА ДЕКА КЕ ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА ЗА ПРСТОТ...ТАА ДЕН...НЕЗНАЕВ КАДЕ СЕ НАОГАМ...А ТОА БЕШЕ ПРЕД ПОЛА ГОДИНА...
ТОГАШ БЕВ...ОСАМЕН И ОГОРЧЕН ОД ЖИВОТОТ....А СЕГА што ми велии...
дали веке се пишува крај на нашата врска...???
ве молам дајте ми некој совет....се осекам осаменоо....тешко ми е.....:( :( :( :( :( :(

Mартин малку се вклучувам доцна во делењето на совети ама овде сум и јас да кажам збор два.
Помири се...Мораш...Во секоја врска има кавги...никаде не е розево,никаде не тече мед и млеко.
Ако е крај крај е...нема ни џа ни бу.
Луге се разведувале и по 20 години брак,се распагале и подолги врски.
Знам какво е чувството и те разбирам.
Пред неколку месеци и јас го поминував тоа,само малку полошо беше од твојата ситуација...порано мислев дека нема да го преболам ама сега дури и не се секавам на него благодарение на едни личности кои ми значат :)
Така да немој да мислиш дека нема да ја преболиш ако дојде до раскинување.
Ke се појави и друга,можеби и подобра од нејзе.
Ама штом е 15 години ке ти треба големо трпение.
Ако не можеш да издржиш,седни и објасни и како стојат работите.
Ако не иде жал ми е што ке го кажам тоа ама мораш да ставиш крај.
Не си ти должен да трпиш понижувања.

Martin123

Полноправен Член
13 септември 2012
32
27
18
Mартин малку се вклучувам доцна во делењето на совети ама овде сум и јас да кажам збор два.
Помири се...Мораш...Во секоја врска има кавги...никаде не е розево,никаде не тече мед и млеко.
Ако е крај крај е...нема ни џа ни бу.
Луге се разведувале и по 20 години брак,се распагале и подолги врски.
Знам какво е чувството и те разбирам.
Пред неколку месеци и јас го поминував тоа,само малку полошо беше од твојата ситуација...порано мислев дека нема да го преболам ама сега дури и не се секавам на него благодарение на едни личности кои ми значат :)
Така да немој да мислиш дека нема да ја преболиш ако дојде до раскинување.
Ke се појави и друга,можеби и подобра од нејзе.
Ама штом е 15 години ке ти треба големо трпение.
Ако не можеш да издржиш,седни и објасни и како стојат работите.
Ако не иде жал ми е што ке го кажам тоа ама мораш да ставиш крај.
Не си ти должен да трпиш понижувања.

Ти благодарам премногу...инсконтактирај ме во пораки :) позз :*

devil4e

Староседелец
15 октомври 2012
51
31
618
Здраво на сите јас сум нова во форумов :) едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските :) Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Здраво на сите јас сум нова во форумов :) едно прашање до машкиот пол, но добродојдени би биле и коментари и од женските :) Шо би мислеле за девојче со кое се знајте подолго време ама онака мислеам не живеете, не се поздравувате, мислам флертувате и една вечер се запознавате случајно и одма се мувате, а девојчево да има + дечко. Дали ќе ја сметата за лесна, или дали ќе ви биди криво дека нема друг пат да бидите заедно пошто е зафатена ? А и + да ве адд на фб и си пишувате.
Јас многу имам убаво мислење а тие девојки....можит и најубо. И не ја сметам дека е лесна туку јас се сметам за мангуп.... си викам: брее мајоре секоја чест, експентаблс си.

• Ми се допаѓа
Реакции: devil4e, Lena and Foxboro

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093

Јас никогаш нема да ги почувам таквите луѓе, не ми се никако јасни, имаат дечко/девојка а се муваат се некој друг. Јас девојчево не го сметам за лесно, мене глупав ми е тој муабет, лесни девојки и лесни машки, де|-(. Едноставно не ми е јасно што бара да се мува со други наоколу ако не и` убаво во врска нека стави крај и готово. Исто не ми се јасни луѓето што се впуштаат во ''тајни врски'' или мувања со некој/а што има дечко/девојка. Јас само ќе речам подалеку од такви манипулатори. А и во контекс на муабетов погоре, на девојчево изгледа и` е досадно во врската па си бара занимација, јас би те советувала да се тргнеш од неа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin123 and Foxboro

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не лесна но непринципиелна можда. Зашто? Затоа што девојчето има дечко а сепак опавчето и шета по страна. Со тоа токажува дека и сотој другиот е возможно така да постапи коа ќе упознае трет. Треба да се запраша тоа девојче како би реагирало ако нејзиното момче почне да шара наоколу. Ако не му пречи, онда нек раскинат и да си почне нова кариера со новото момче.

• Ми се допаѓа
Реакции: Jeremija Krstic

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Дома :)

Досадно и е.. Ама според мое мислење ако и е досадно што не раскене... или не ја сваќам логиката има дечко и се мува по страна... Финтава Топп ми е со него ама онака за промена дај да видам како е.... Дај некое девојче нека ми објасни каква е логиката на ова Да имаш дечко ама и да се муваш по страна со други?? ова нејќам да раскинам добро ми е ама и не ми е... онака да прошетам по страна да видам шо има и ке се вратам................... Како да кажеш е ке седнам у автобус у петок на столче а полн автобус со пензионери и ке станеш после да се прошеташ си се укочил од седење и сакаш пак да се вратиш... Како ова со го пишав да има логика така и ова твојов проблем ми има логика... :////

Jeremija Krstic

Полноправен Член
8 септември 2012
41
22
8
32
Дома :)

Иначе извини ти си тоа девојче што прашуваш сама за себе и имаш дечко и ти се свиѓа некој друг и флертуаваш со тој друг и сакаш да дознаеш што ке помисли тој и другите за тебе.... ? Ако ова е се точно јас мислам подобро раскини му на дечкоти отколку да се муваш со друг и после пак да бидеш со него.... И да му кажеш дека ништо не си направила... Незнам како ке можеш тоа да го направиш... Нема ли да те гризе совеста... Или па не му раскинувај на дечкоти а со тој што флертуваш одјеби го и потруди се, смисли како да ја направиш врската поцврста и да не ни можеш понатаму ни да помислиш на ова... и на понуди за мување од дечковци други кои колку и да се убави да го одбиваш онака без мразмислување....