Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Е па такви сме ние, безлогични суштества кои прочитале некаде нешто па се прават пометни. Да, да... без лажна скромност ние навистина мислиме дека сме попаметни од некој кој кења над нашите нелогични идеи...

Не сте безлогични, но сте куси со аргументи. Прочитај го новиот правопис, а особено член 169 од Македонскиот правопис или во меѓувреме прашај на катедра на филозофски ( читај правилно филоСофски факултет ) и ќе дебатираме.
До тогаш се најдобро.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Не сте безлогични, но сте куси со аргументи. Прочитај го новиот правопис, а особено член 169 од Македонскиот правопис или во меѓувреме прашај на катедра на филозофски ( читај правилно филоСофски факултет ) и ќе дебатираме.
До тогаш се најдобро.
Уште еднаш за појасно ако не беше јасно и предходно...
Форуми > Црнобело Форум > Предлози/Критики/Коментари > Предлози за дополнителна функционалност

Ќе дебатираме кога ќе биде сватено дека ова е тема за предлози, ако предложам дека форумов треба да се прекрсти од црно бело во окер пемпе “мое“ (читај на било кој) е да го изнесам предлогот а “твое“ (читај на било кој) не е да речеш дека ти се иде да кењаш од нашите предлози. Небива - небива, сонцето пак ќе изгре за 3-4 саати ... Пристапот е биден, резултатот е очекуван како и смајлито таму некаде погоре пишано во предлозите...

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ми се кења коа ќе видам мислења од типот- "Јас имам сознание дека..., Јас имам читано литература за..., Јас сум воведен во...". Аман, дремете по цели денови дома на тастатура, вртите некои тупаџиски теории што сте ги прочитале којзнае каде и се праите паметни.
За дискусијата- мислам дека треба со С од етимолошка причина на зборот. Филос, Софија, што не е јасно?
Ајде ќе го мењаме зборот како ќе ни текне, нема софија, зофија ќе го викаме, нема да викаме дека има економски и правен факултет, туку икономски и бравен факултет. Исто е, нели, врска нема, една буква а била а не била.

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Аман бе за све натегање да се имало...

The_Mayor, умре пред некој ден човекот шо ја изведуваше нумерава тролололо. R.I.9gag:(

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Уште еднаш за појасно ако не беше јасно и предходно...
Форуми > Црнобело Форум > Предлози/Критики/Коментари > Предлози за дополнителна функционалност

Ќе дебатираме кога ќе биде сватено дека ова е тема за предлози, ако предложам дека форумов треба да се прекрсти од црно бело во окер пемпе “мое“ (читај на било кој) е да го изнесам предлогот а “твое“ (читај на било кој) не е да речеш дека ти се иде да кењаш од нашите предлози. Небива - небива, сонцето пак ќе изгре за 3-4 саати ... Пристапот е биден, резултатот е очекуван како и смајлито таму некаде погоре пишано во предлозите...

Не се разбираме.
Неоспорливо е твоето право да дадеш предлог, за кој аргументирано ти одговорив зошто не мозе да биде прифатен.

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Не се разбираме.
Неоспорливо е твоето право да дадеш предлог, за кој аргументирано ти одговорив зошто не мозе да биде прифатен.
Се разбираме и тоа многу убаво, во неколку наврати напоменав дека форумот е за дискусија и дека тоа што човекот предложил а јас поддржав е мое мислења. Додатокот на крај со смајлито значи дека муабетот е опуштен и без ааааууууу натегање.... е сега тоа што e болдираno не е за тебе насочено и ако прочиташ нагоре ќе забележиш дека некој се дрзнал да “навреди“ некого бидеќи нешто предложил. Дал тоа што некој го предложил а лично јас поддржав има врска или нема врска е наше мислење а мислењето на другите не треба да е во таков правец како што е тоа погоре... Ти кажа нешто (аргументирано, објаснето, форматирано или како и да е) сепак тоа е кажано и фала на одговорт за разлика од тоа погоре што е пишано дека нашите опуштени предлози наведуваат некого да кења над нив а и преценуваќи си ја својата просветеност да омаловажува други...
Двајцата кажуваме исто но со различни зборови за разлика од некој кој кажува нешто сосема друго а сака да е исто како нашето...

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
ipopovski овде ми покажува дека има вирус
http://forum.crnobelo.com/threads/Форумски-јубилеи.865/
Warning: Something's Not Right Here!
forum.crnobelo.com contains content from www.jucyafrica.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
Втората слика со зелените коктели од постот 17 од Сара. Сајтото е на листа на анти-малверсите

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski and Hip.Hop_MKD

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Втората слика со зелените коктели од постот 17 од Сара. Сајтото е на листа на анти-малверсите
Средено.
Незнам ова XenForo-во има опција за да се забранат сајтови од каде што ќе се ембедуваат слики?

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Е па такви сме ние, безлогични суштества кои прочитале некаде нешто па се прават пометни. Да, да... без лажна скромност ние навистина мислиме дека сме попаметни од некој кој кења над нашите нелогични идеи...
Никој не кења на вашите мислења, само немате логични објаснувања за нив. Не можеш збор софија автоматски да мењаш како тебе ти одговара (не тебе лично, туку на тие што смениле поим уште години наназад)- зофија.
А вие бидете попаметни. Дома. На компјутер.