Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Мала интервенција предлагам во подфорумот литература и јазик, конкретно во темата - „предлог за книги“.
Спомнав директно таму но спамирањето си продолжи. Мислам дека и темата конкретно треба да и` се додаде „со кратка рецензија“. Сепак тоа е предлог и како таков би требало да се каже зошто да се чита одредената книга.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and lady_blue

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Мала интервенција предлагам во подфорумот литература и јазик, конкретно во темата - „предлог за книги“.
Спомнав директно таму но спамирањето си продолжи. Мислам дека и темата конкретно треба да и` се додаде „со кратка рецензија“. Сепак тоа е предлог и како таков би требало да се каже зошто да се чита одредената книга.
Па веќе го пишува тоа. И во првиот пост и во мојот.
П.С. Ги видов пријавите од тебе. Избришани се.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
За мењањето на јузер ај ќе речам таман си е еднаш у година, мада со тоа што човек ќе смени јузер се смета веќе некако као да си потпишал смртна казна. Сепак тука мислам дека не би била многу користена таа опција. Така да според мене опцијата си е ок. Барем може да му и` се даде шанса.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Дечки мислам со отварањето на теми се претера, консултирајте се за одредени и ако сметате дека не се продуктивни ич бришете. Еве сега гледам во Филм - серии, отворени околу 8 или повеќе страници со серии а сигурно во темата по еден или два поста има. Тоа би можело да оди заедно во една тема, Која серија ја гледате, или која ви е омилена или раскажете серија и таму за сите нека се пишува....|-( а не сто наслови да се отвараат. Во Филм на пример супер ми исгледа, препорака за филм, последен гледан , хорор филмови, ем прегледно ем ќе си најдиш таму што бараш брзо и лесно...

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ве молам поправете го насловот на темата „Нај секси Македонец..Македонка?“ Мислам дека е јасно што е грешно, суперлативот оди како префикс на зборот, а на посебно, и двете точки не значат ништо. Малку перфекционистички забелешки, но сепак... :sreken

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ве молам поправете го насловот на темата „Нај секси Македонец..Македонка?“ Мислам дека е јасно што е грешно, суперлативот оди како префикс на зборот, а на посебно, и двете точки не значат ништо. Малку перфекционистички забелешки, но сепак... :sreken
средено :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
А со титулите што сторивте, ќе дадете ние сами да си бираме ли, здосади овааа Истакнат Член? :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Nightmare_f

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
од кога мислам...имаше порано на почетокот едно смајли со црвени обравчиња и трепки што значеше „се срами„..многу беше убаво, може ли да се врати...:D