текнало или нетекнало, битно се згазивме од смеење..само кој ке прекине прв незнамПетелот чека притисок
ти па кога ќе ти текне нешто
текнало или нетекнало, битно се згазивме од смеење..само кој ке прекине прв незнамПетелот чека притисок
ти па кога ќе ти текне нешто
текнало или нетекнало, битно се згазивме од смеење..само кој ке прекине прв незнам
Пу пу..недај боже....не те мрзам дотолкуМи посакуваш мртовци да ме посетуваат?
Ова веќе преоѓа во шлакната работа, алооооооо...модератор ли си или што
Администратор диктаторПу пу..недај боже....не те мрзам дотолку
Ова веќе преоѓа во шлакната работа, алооооооо...модератор ли си или што
Ги почитувам оние што покажале некое знаење и не барале дискусијата да се направи за нив туку самите ја воделе, без разлика колку ни биле различни мислењата.Електра..уф..како ти одговара ова електрикава....Никого не сум нарекла ретардиран, од никој не сум побарала да ми се клања...член вреден за почит велиш??
Па ти си бре прва што незнаеш да почитуваш членови, алооооо....
Незнам за човек надвор од форумов каков е ама овдеееееееее....далеку е од супер и незнам што сите толку го браните или сте слепи и неписмени и глуви на неговите досадни едни те исти навреди!???
Абе ти луд ли си или неинформиран!??
Абе ретардиран еден, твојот коментар не е за овде.....ама нема кој да те избрише
Иииииииииииии...што сега, дајте казненииииииииииГи почитувам оние што покажале некое знаење и не барале дискусијата да се направи за нив туку самите ја воделе, без разлика колку ни биле различни мислењата.
Околу болдот - само од брзо пребарување...
Па лицемерно е да навредуваш и после да плачиш кога ќе те навредат. Исто лицемерно е да уништуваш теми со мислења како твоите во кои нити се изнесува некое мислење, нити се дава некој аргумент, нити се поставува некое сериозно прашање за дискусија, нити пак постот има убава конструкција и да бараш квалитетни дискусии.Иииииииииииии...што сега, дајте казненииииииииии
За пак да се буниш како нема правда за слободно искажување?Иииииииииииии...што сега, дајте казненииииииииии
Видела велико јаје и рјешила да снесе вечеПошла кока на пазар.