Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Па лицемерно е да навредуваш и после да плачиш кога ќе те навредат. Исто лицемерно е да уништуваш теми со мислења како твоите во кои нити се изнесува некое мислење, нити се дава некој аргумент, нити се поставува некое сериозно прашање за дискусија, нити пак постот има убав конструкција и да бараш квалитетни дискусии.
Абе какво плачење, што ти е на тебе..јас се легнав о смеење, мене ова ми беше забава, комедија на форумов сте, никако да престанете ..хахаххаа...уште ли сега ке ми држиш предавање??Ајде добра ноќ и имајте убав сон..се разбира на тие што можат да заспијат.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
:roflМорам да си кажам ама:roflсе помочав од :roflкомшииве ги разбудив:rofl:rofl@Saladin го читам во темиве и се газам:roflсакал да биде археолог, бегал од часови и....:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
:roflМорам да си кажам ама:roflсе помочав од :roflкомшииве ги разбудив:rofl:rofl@Saladin го читам во темиве и се газам:roflсакал да биде археолог, бегал од часови и....:rofl
Види ја оваа па оваа па .. :giggleсе згазе од смеење. Мури, ој легнуј нели глеаш 12 е саатот!! :rofl:rofl:rofl остај саладин на мира. Мирен дечко си е он : )
(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Види ја оваа па оваа па .. :giggleсе згазе од смеење. Мури, ој легнуј нели глеаш 12 е саатот!! :rofl:rofl:rofl остај саладин на мира. Мирен дечко си е он : )
(hug)
Ептем е мирен дејче, вака ако продолжи нема да мојме да го жениме:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°