А ти забораваш дека смеењето е здравјеШтом тоа ти помага да се газиш од смеење, слободно.
А ти забораваш дека смеењето е здравјеШтом тоа ти помага да се газиш од смеење, слободно.
обиди се мене да ме сонувашИ како после човек да нема несоница...
Ниту таа не од вашето височество ... не може да отвори теми бидејки ке бидат извртени, бламирани ... уништени како и секоја друга ако е отворена од член кој не е од вашата компанија месо и боранија^^ Па отвори бре добра тема. Ако вреди, и останатите ќе се придружат кон дискусијата.
Докажи се ко член вреден за почит, па ќе има и дискусија и добро односи.
Не може секоја факинг тема во ќорсокак да ја тераш со цитирања од типот „хахахаааа ти си бе ретардирааан“ и да чекаш некој да ти се клања.
Боже сачувај више...
Ќе кажам нешто, ама после пак ќе викаш навредувам.обиди се мене да ме сонуваш
Ниту таа не од вашето височество ... не може да отвори теми бидејки ке бидат извртени, бламирани ... уништени како и секоја друга ако е отворена од член кој не е од вашата компанија месо и боранија
Жити мене, ти ме лајкна или ти е грешка...ама ме израдува искреноА ти забораваш дека смеењето е здравје
Аа не со тие куршуми. А бе, зш да е лесно ко мојт да е комплицирано..Штом тоа ти помага да се газиш од смеење, слободно.
Кажи ајде побрзо, ми се спие.Ќе кажам нешто, ама после пак ќе викаш навредувам.
Па ти кажа се опширно, нема потреба сега и јасНЕШТО ПООПШИРНО ДА ПИШЕШЕ?
Ете на пример зошто мислиш дека парите го вртат светот? Бараш дискусија, па еве одговори достојно и придонеси за дискутирање. Со „Да, така е“ и „Не, не е така“ не се води квалитетна дискусија.