Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Ваква моментално. Сакам маскара со гумена четка. Другите ми ги лепат трепките една за друга и катастрофа делува. Стварно е малку солена цената, ама задоволна сум.
Мојата прва маскара!Презадоволна бев кога ја купив,ама на секое купување купувам различна,така што ќе издвојам уште неколку што ги користев или што уште ги користам.
И оваа на Maybelline ми е преубава.Би ја ставила на второ место од сите што сум ги користела.
А за Victoria's Secret немам зборови!Најзадоволна сум од оваа маскара!Victoria's Secret,ЗАКОН СТЕ!
Најнезадволна сум од таа на Орифлејм,не ми текнува како се викаше.
Rimmel volume colourist ми се допаѓа четчето, тенко е со ситни четчиња и одлично ги раздвојува моите густи долги трепки и им дава волумен.
Најдобра маскара што сум ја користела е од Буржуа, twist up volume, четчето се врти, прво нанесувате еден слој, го вртите и со тоа се овозможува виткање на трепките. Долги, драматични преубави, само пофални зборови за маскарата.