Sigurna sum deka poglednuva go imam nacekano poveke patiОоооо пати истрага си направиле бе
Јас мислам дека ти мислиш дека тој те погледнувал а може само го свртел погледот, па добро одите во школо.
Sigurna sum deka poglednuva go imam nacekano poveke patiОоооо пати истрага си направиле бе
Јас мислам дека ти мислиш дека тој те погледнувал а може само го свртел погледот, па добро одите во школо.
izvini vaka so kje recam mozebi kje te navredam ama mislam deka toj tebe ti e opsesija. ist slucaj e so drugarkami si se dodvoruvame ama prijatelski onaka i taa mi veli abe jas go sakam nego, toj mene me gleda a nikako da zboruvame samo na pogledi ostanuvame.Zato msm deka ako toj te saka kje trgnel po tebe kolku i da e sramezliv ama mislam deka mn vreme si chekala baraj si drug srce pozz od meneSigurna sum deka poglednuva go imam nacekano poveke pati
Ама поглед е девојче, ако сакал немало да фати девојка.Sigurna sum deka poglednuva go imam nacekano poveke pati
Со првиот болд мислам дека се е јасно. Не чувствуваш ништо кон него, број 2 (вториот болд) никогаш не би ти рекол такво нешто ако те сака (или барем јас не би и рекол нешто такво на девојката која ми значи), можел да биде поблаг нешто во смисла Еј, мислам дека треба да се опуштиш, премногу си тивка, ајде да се впуштиме во авантура, пробај нешто ново и слично. Не ме сфаќај погрешно, не мислам на секс или такви работи I promise!Вака бевме заедно со дечко ми 3месеци, понекогаш се каравме за глупости, ситници, си ги учевме карактерите, бидејќи имаме различни карактери, се си кажувавме, бевме првин најдобри другари па потоа дечко и девојка, зборувавме за бивши, за секусални односи и му кажав дека до сега не сум имала односи иако имам 22год, со имала повеќе дечковци ама ете не сум била до сега заљубена, не сум почуствувала дека треба тоа да го направам, беше многу зачуден, дури во почетокот не му беше верно многу, потоа ми кажа дека многу ценел така девојчина на +20год бла бла глупости и дека ако одиме подолго време дека нема да ме брза ако стаса до тоа кога ќе се решам јас ако бидни со него. Полека почнавме да се зближуваме, но јас сепак не чуствувам ништо за него, сепак мислам дека е кратко време за чуства, дека не може да има љубов за толку кратко време, бидејќи се расправавме дека сум била ладна спрема него. Пред една недела се скаравме нешто за глупости буквално глупости децки работи и му реков готово раскинуваме. По 2 дена ме побара, дека сакал да бидиме заедно, не сакал така да биди, дека му значам и почнавме да се слушаме секој ден се исто само шо си велиме е да скарани сме ние и се смееме. Вечерва незнам нешто зборувавме и ми рече нешто шо јас не знам не се почуствував убаво, дека сум била неизживеана, сум имала 22год а ништо не сум поминала не сум знаела, сите сни зборувале гнасно било вакво такво а после најлоши сни излегувале и останав без коментар, не знаев шо да речам, од каде тие работи му истекнале. После ме прашуваше дали некој ми се пуштал, му кажав се шо имав за кажување и потоа тој ми кажа дека имал дирекна понуда од девојче, помало од мене 3год за да има секс и останав јас без текст ооо секоја чест за девојчето браво, нормално не прифатил знам го знам и девојчето и ко ми кажа не се ни зачудив, само многу се изнервирав незе повеќе ќе ја цени од мене ? не ми се веруваше, немам ништо против тоа, секој чест за таквата храброст ама толку се почуствував глупаво. И ми рече да размислам дали сакам пак да бидиме заедно, или не, оти јас му реков дека не знам дали уште сум заинтересирана за него, нормално од инает и да му се јавам и да му кажам дали сакам ли не да продолжиме, тој мисли т.е. ми рече индирекно дека денес ќе му звонам и мисли дека ќе кажам да, тој сака да продолжиме, сака да биди со мене, и покрај шо сме различни карактери, се труди многу повеќе од мене, ама јас се замислив и не знам сега шо да правам, се мислам дали после она шо ми го кажа преѓеска да му речам не, во голема дилема сум... САмо да кажам да не сфати некој погрешно, нема врска сето ова со секс, типот си е секогаш директен, ни ми спомнал нешто такво, ни се обидел, ни пак ме наговорил, а тоа ме почитува и знае како стојат работите.
Дали ова негово понашање е од старт на врската или е во последнава година?здраво на сите .
имав момче 4 години,ни беше супер првите 3,се додека не започна да се чувствува некаква оддалеченост меѓу нас.Он преку цел ден ќе спие ,јаде,игра игри,оди на тренинзи и така постојано ,но тој период почнав да чувствувам дека му сум во последен план.Не можеше ништо да направи во врска со мене,сакаше да излегува касно од 11 часот безразлика дали надвор е -2... немаше проблем со тоа,но јас се разболував. тоа го забележаа моите и нормално почнаа да ми зборуваат ,доколку те сака нема вака да направи бла бла.... му го кажував тоа постојано дека ми смета ,како да не ме слушаше,си тераше по свое,ставот му беше-Имам женска гајле ми е за се друго,не морам ништо да направам-. поминаа месеци и по толку зборување не знаев како да го решам проблемот,бев како во дно ,почнав да си писшувам со едно момче ,тоа беше период кога се скаравме,излегував со него колку туку така,ми се здосади. и еве по пола година јас сепак имам чувства за него,сме во контакт,мислам дека има друга ,сакам да бидиме како порано,очигледно тој не сака ....
ве молам искрен совет
поздрав
-па откако започнав да забележувам беше последнава година,видов дека нешто ми фали.Дали ова негово понашање е од старт на врската или е во последнава година?
Што ти стана здодевно кај новото момче со кое си почнала да се допишуваш?
Која е твојата лична перспектива на претходните 3 години наспроти последнава една?
Пак ќе прашам, дали неговата индиферентност беше присутна во претходните години? (запрашај се ти, не мора да одговараш тука).-па откако започнав да забележувам беше последнава година,видов дека нешто ми фали.
-видов дека не му е дојдено до нешто ,онака се гледаше и не сакав да го торшам времето на некој таков .
-3те години дали некако сакавме и двајцата да биди океј да тре нештото,а последнава не сакаше да слушне ништо што е надвор од негов интерес .