Љубовни проблеми

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
знам знам се, но јас велам би сакала од тоа колку сум тажна но ветувам ќе го заборавам ти благодарам :)
ni na kraj pamet da ne si taguvala za nekoj vakov vo zivototot ima mnogu popametni raboti otjkolku da se zamras so vekoj koj ne vredi ni na kraj pamet da go stavis ni da go poglednes posle se ako imas nesto dr problem pisi mi vo inbux so mozam ke ti pomozam

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Навистина ми значеше твојата подршка ако се одлучам да направам нешто ќе се посоветувам со тебе .

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Навистина ми значеше твојата подршка ако се одлучам да направам нешто ќе се посоветувам со тебе .
Подобро научи сама да се справуваш со проблеми отколку да бараш подршка од ликови кои не ги ни познаваш. Не ти треба подршка, ти треба да научиш да анализираш подобро.

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Сега се што би му кажала го сакав повеќе од се а тој вака да ми направи. Но нема везе тркалото се врти еднаш можеби и тој ќе осети како е некого да оставиш на половина пат :(:mad:mad
Мислам дека сите во животот сме имале по една таква личност која не повредила многу, но сепак целото искуство ни докажало дека постои личност која се шт ќе дадеш , ќе го почитува и ќе го сака секој мал дел од тебе. Без разлика колку време сте биле заедно, ти си многу подобра и сметам дека не те заслужува, ова е само лекција за нареден пат да го распознаеш чувството колку голем дел од себе треба да дадеш на некој. Како што рече @malo предходно , ти направил услуга. Глава горе девојко , имаш многу во тебе, ова е само мала сопка.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina, MATEJA and malo

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Душица, сигурна си дека сакаш да му се вратиш? Мислам, можи звучи нападно ама ај растрезни се...
Размисли, тој да не те изневерил? Размилси тој да не те оставил заради друга? Не мора да е сето како што ти изгледа тебе.. .светот е опасен понекад:gladen
Каква заедница ќе биде ако не ти верува?

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Душица, сигурна си дека сакаш да му се вратиш? Мислам, можи звучи нападно ама ај растрезни се...
Размисли, тој да не те изневерил? Размилси тој да не те оставил заради друга? Не мора да е сето како што ти изгледа тебе.. .светот е опасен понекад:gladen
Каква заедница ќе биде ако не ти верува?
Moжеби и ме оставил за друга, можеби и веќе ме изневерил па вината на мене ја префрла се е можно на се сум помислила, но сепак мислам дека тој не е таков не би го сторил тоа. Јас единствено нешто што сакам сега е вистината сакам да го видам да ми ги каже причините, тогаш ќе бидам мирна. Еднаш ми има кажано ако не сега некој друг пат ќе ме изневериш можеби и затоа ме остави, јас колку пати сум кажала никогаш не би го сторила тоа ама не кој ме слуша мене. Многу сум повредена, дури неможам да дишам :( :(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Moжеби и ме оставил за друга, можеби и веќе ме изневерил па вината на мене ја префрла се е можно на се сум помислила, но сепак мислам дека тој не е таков не би го сторил тоа. Јас единствено нешто што сакам сега е вистината сакам да го видам да ми ги каже причините, тогаш ќе бидам мирна. Еднаш ми има кажано ако не сега некој друг пат ќе ме изневериш можеби и затоа ме остави, јас колку пати сум кажала никогаш не би го сторила тоа ама не кој ме слуша мене. Многу сум повредена, дури неможам да дишам :( :(
Види сеа, тука сите може само да нагаѓаме од приказната која ти ја кажуваш. Дали те изневерил или само сакал да те остави зашто си му здосадила или пак поради рандом причина можеш да дознаеш само ако го прашаш и има муда да ти одговори.

dusica3

Нов член
22 август 2014
27
4
3
27
Тоа само и го сакам да ми каже.
Ќе отидам до кај него и ќе мора да каже се !

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Според приказнава моја проценка е дека поголема веројатност имаш да те удри метеор дур одиш натака отколку да ја чуеш вистинската приказна. Не знам какви ти се вештините за извлекување податоци, ама не верувам дека на 17 години си нешто посебно.