Повели, што има лошо/погрешно со темата?
која е потребата од отварање на верски теми последн време ??
Повели, што има лошо/погрешно со темата?
Оф...јас мислам па дупла/несоодветна тема да не е.која е потребата од отварање на верски теми последн време ??
Оф...јас мислам па дупла/несоодветна тема да не е.
Темите се прописни според правилата, не се дупли, им се дава шанса за дискусија и толку е одговорот од модераторска точка што можам да го дадам.
Кој, зошто, каде и како отворил си се индивидуални причини и права на членовите, тоа може тие ќе можат/сакаат да ти одговорат.
Па отвори ти некоја ИНТЕРЕСНА тема, на тој начин нема да има цимолење.монотоно станува се едни исти теми да се форсираат во иста група ќе испаднеме Верски форум со мантии ќе влегуваме во форумов ah ahh
Едвај чекам да коментирам во НЕА.Па отвори ти некоја ИНТЕРЕСНА тема, на тој начин нема да има цимолење.
и на кој смер си у план да одиш............???Па дај направи да можам да ти пратам порака
Значи константно шпоретот пецкаше па и по малку дрмаше ама ајде...Викнавме мајсттор го отвори и рече нема ништо па уште на шала ми вика Ајде немаш гајле здраво е за срцето ...свашта...
И така си продолжи да пецка ...се до кобниов мој ден...Значи пуштена една рингла на неа работев а во меѓу време ми беше пуштена и рерната, ја отворив да го ставам плехот внатре..и само што го допрев ме “фати’ и добро ме здрма и на крајот ме фрли...Мислам дека пострашно и потрауматично нешто немам доживеано...Ми се тресеше цело тело...и за малку ќе скршев кичма...
Проблемот е што шпоретот стои до мијалникот...дури некогаш и мијалникот пецкаше...ама ете мене ми падна парето...
Маж ми се изнервира и го отвори и виде дека жицата за заземјување била оголена а нормално вода на шпоретот и ете ти...
Како и да е сега еден кабел го прескокнувам со страв а камоли да уклучам нешто...