Поспецифичен ? Песна ? Албум ? Дискографија ?СДП Некој да знае како да симнам песна од адд52?
Поспецифичен ? Песна ? Албум ? Дискографија ?СДП Некој да знае како да симнам песна од адд52?
Ова ти е мат позиција. Дали ако пиеш антибиотици ја негираш Божјата волја затоа што убиваш недолжни паразити и бактерии кои би те убиле тебе? Како смееш да се бориш со смртта? Дали спасувачките екипи на базени и плажи се непочитувачи на божјата волја? Дали докторите се најголемите безбожници?Додека сум жив само за свое дете би донирал орган - за друг не. Не сум размислувал дали би дал аманет да се дадат моите органи после смртта, ама едно знам... црквата ништо од ова не дозволуваАко се бориш со смртта на таков начин не ја почитуваш волјата Божја
Не ми е мат позиција. Само ти ја кажав филозофијата на Бибиблијата.Ова ти е мат позиција. Дали ако пиеш антибиотици ја негираш Божјата волја затоа што убиваш недолжни паразити и бактерии кои би те убиле тебе? Како смееш да се бориш со смртта? Дали спасувачките екипи на базени и плажи се непочитувачи на божјата волја? Дали докторите се најголемите безбожници?
Не беше ти чедо Христово?Не ми е мат позиција. Само ти ја кажав филозофијата на Бибиблијата.
Кај сум рекол јас дека сум 100% потчинет на Библијата?Не беше ти чедо Христово?
На што се потчинуваш ако си рисјанин? На таламудот?Кај сум рекол јас дека сум 100% потчинет на Библијата?![]()
Ајде оди низ темите и најди го мојот пост каде што објасувам во што верувам, не си се базирај на претпоставки.На што се потчинуваш ако си рисјанин? На таламудот?
Не се декларирам за рисјанин се декларирам како верникДали ти се сметаш за рисјанин?