Асолен мајстор е тешка операција...Извадете го осигурачот од таблата кој што е за шпоретот дури не најдете асален мајстор иако во хунзистан и тоа е сериозен предизвик...
Можеби и не е најдобро место да биде до мијалникот, секогаш може да капе некаде, влага... ако имате простор - преместете го ...
Dear god, seize the day, so far away, beast and the harlot, blinded in chains, Nightmare, welcome to the family, victims, bat country, carry on.Е така кажи. Знам дека ти се мех, имаш доста сличен вкус и мислења со @existence , па не ни очекував ништо поинаку. Него, барем за едно се сложуваме, а тоа е дека од цела дискографија Nightmare е најдобриот албум. Али не ти верувам веќе на вкусот штом City of Evil не ти се допаѓа.![]()
Па ако си изгледала се тогаш смени го жанрот, што само хорори па и ти. Да не можеш да спиеш.поздрав до љубителите на хорор @violetmoon и @Söldner
и дајте некое предлог-филмче![]()
п.с. мислам дека све сум изгледала ама...![]()
Ех па не знам што да предложам, сите што сум ги гледал ги знаеш. Ај ако погледнам некој нов ќе ти кажам.не знам ама само таков жанр у последно време гледам, се' другото ми е тапа
јас си спијам иначе, ко бебенце...не се секирај, ти ако сакаш предложи..![]()