Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Лена,егото го затекна секој оној кој е роден во денешнината,бидејќи самото општество темелите ги постави токму на него,постанувајќи " бог " на секоја индивидуа.
Не постои здраво или болно его,сигурно мислеше на здрав или болен ум,а тоа не е исто.
Сепак умот е тој ш
Баш така мислев како што и напишав.Без тоа "здраво его" не можеме да опстанеме во денешниов свет.
Постојат повеќе видови на его,не е само едно.
Без его едноставно не живееш.Само постоиш.А целта е да живееме,а не само да постоиме.Како што напиша горе Аутрајдер,финтата е егото да ни служи нам,а не ние нему.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Outrider @existence i tretiov padobranec neka se tagne sam (hug)
ubavo e covek da ve cita kako ogovarate kako devojcinjaza, dobro e sto vi davam povod za diskusija :igra

Inaku ni se navrediv ni upativ navreda, zatoa nit sum te prijavil, nit nekogas nekogo ... moderator si , proveri si :nerd

Prodolzete so diskusijata, moze ke resite uste nekoj problem :zelen

Па и немаше некои директни навреди, повеќе Иван Исцелител ситуации со многу јаки пророштва и неуспешни обиди за исмевање ама не е важно.
Ќе не повозиш со Ролс Ројсот некогаш? Едно кругче онака, низ маало и ние виртуелците да се порадуваме троа ... плус коа ќе не видат тие келнерките шестоеврашки во Ролер во друштво на таква ви-ај-пи особа има да не посвојат одма...

Па не би рекла дека е така,го напаѓаш и членот и ставот. Ствот нормално да го напаѓаш,затоа што не сите мислиме и се согласуваме за исто.

Може и да сум претерал во некој пост со саркастични реплики и да сум ја преминал границата меѓу ставот и членот ама се дешава :)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Па и немаше некои директни навреди, повеќе Иван Исцелител ситуации со многу јаки пророштва и неуспешни обиди за исмевање ама не е важно.
Ќе не повозиш со Ролс Ројсот некогаш? Едно кругче онака, низ маало и ние виртуелците да се порадуваме троа ... плус коа ќе не видат тие келнерките шестоеврашки во Ролер во друштво на таква ви-ај-пи особа има да не посвојат одма...

Лепи, не знам што пробуваш да презентираш, ама сигурно си во заблуда, си рипкаш како зајче од тема во тема со некои твои замислени разговори.
Каде сум имал обид за исмевање? - па уште неуспешни биле :D
Земи си сега една симит погача од намрштената и не заборавај бакшиш да и оставиш, нели намрштена е дека девојчето кој знае какви се маки си нема, па ке ја развеселиш малце... А ме интерсира, тие веселите келнерки, тие немаат никаква маки? - со љубов си ја работат работата,едвај чекаат да му служат на некого и затоа се позитивни и насмеани? :zelen

Ха-бе лепи бе...најјак си :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Лепи, не знам што пробуваш да презентираш, ама сигурно си во заблуда, си рипкаш како зајче од тема во тема со некои твои замислени разговори.
Каде сум имал обид за исмевање? - па уште неуспешни биле :D
Земи си сега една симит погача од намрштената и не заборавај бакшиш да и оставиш, нели намрштена е дека девојчето кој знае какви се маки си нема, па ке ја развеселиш малце... А ме интерсира, тие веселите келнерки, тие немаат никаква маки? - со љубов си ја работат работата,едвај чекаат да му служат на некого и затоа се позитивни и насмеани? :zelen

Ха-бе лепи бе...најјак си :zelen

Сега имаш обид за духовитост. Не знам кој те излагал дека си духовит ама кој и да бил - срам да му е за мајтапот, тоа доаѓа исто како на кепец да го лажеш дека ќе го биде во баскет...:)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
xmvbpi.jpg

Утринско освежување на Железара и на цело Скопје од страна на Макстил, да ти е мерак да живееш тука. :cool:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Играј 2048   Црнобело форум.png
Додај 2048+16+8=2072, финален скор 18088+2072=20160. Е арно ама ако ја свртиш воопшто не го регистрира скорот. :/

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
прво дали има модератор ??
второ форумов и така е на дното со вакви теми уште повеќе го бетонирате
трето бидете инвентивни темиве ви се out of date

Дај ни од твоите Ин за трач муабети :D почнаа да недостигаат.

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Повели, што има лошо/погрешно со темата?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Четврто, научи да користиш точки и запирки.

• Ми се допаѓа