Вашите баба и дедо

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Ххахах браво за пензиите на постот над мене :)

Мене исто за жал ми остана една баба и еден дедо (од различни страни).
Сепак, љубовта и спомените на времето поминато со нив ќе го чувам засекогаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Sagittarius and Dea

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Јас имам само една баба, другата баба и дедовците се за жал починати :( Многу ја сакам баба ми и си имам привилегии кај неа дека само јас сум машко од четири внуци :D

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Имам две баби и еден дедо, едната баба ми е тука и баш е кул бабичка хахха , другиве баба и дедо се подалеку не се гледаме често но многу ми се драги. Незнам како ќе поднесам кога ќе заминат од овој свет. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Dea

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
26
Имам две баби и еден дедо, едната баба ми е тука и баш е кул бабичка хахха , другиве баба и дедо се подалеку не се гледаме често но многу ми се драги. Незнам како ќе поднесам кога ќе заминат од овој свет. :(
И јас сум размислувала за тоа ако ги изгубам, што ќр правам? Но, уживај додека ги имаш ;)

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
И јас сум размислувала за тоа ако ги изгубам, што ќр правам? Но, уживај додека ги имаш ;)
Ќе биде многу тешко, ама и тоа ќе помине со тек на време. Ама болката тогаш неможе да се опише ама да не размислуваме за такви работи да си бидеме ок со нив, да ги почитуваме додека се живи. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Dea

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
26
Ќе биде многу тешко, ама и тоа ќе помине со тек на време. Ама болката тогаш неможе да се опише ама да не размислуваме за такви работи да си бидеме ок со нив, да ги почитуваме додека се живи. :D
Баш така! Да уживаме и само да им кажуваме колку ги сакаме и ќе бидат исполнети! :)

Libra

Староседелец
15 февруари 2012
208
327
673
Од двете страни туку ми се бабите и дедовците(да се живи и здрави)
Баба ми и дедо ми што се од по страна на мајка ми многу си ги сакам(целото мое детство го поминав со нив) и секогаш се тука за да ти помогнат во некоја ситуација.
За разлика од другите тие се многу себични и лоши и немам добра комуникација со нив.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Луѓе, бидете среќни и правете ги среќни додека ги имате. Посетувајте ги често, нема поголема радост од таа за нив. Кога ќе ги немате ќе ви фалат многуу :(