Те разбрав!Зборам како дечко... не како пријател.
Moлчењето заменува милион зборови кога и двајцата знаат веќе каде се. Вака ако у старт се удри ќутенката и се чека целосно другата страна да преземе се`, голема е шансата да си останат стари моми.Молчењето некогаш заменува 1000 зборови.Таму каде има хемија и летаат пеперутки нема потреба од зборење,се си доаѓа само по себе.Мое мислење е да си се држиш достоинствено а ако и тој те посакува остави на него да ја среди работата.
Арно што ме разбраТе разбрав!
Се плашам да бидам во врска.. Незнам до што е, но дефинитивно до чувствата не е.
Сум била во врска повеќе пати и секогаш истата прикаска.. Јас раскинувам заради икс причини ( а ни самата незнам кои се).
Се е супер на почеток, запознавање ова она, комуникативна сум и се е океј, но јас и кога ми значи личноста ја оттргнувам од себе. Едноставно не можам.
И сега сум на работ да го направам истото.....
Се плашам да бидам во врска.. Незнам до што е, но дефинитивно до чувствата не е.
Сум била во врска повеќе пати и секогаш истата прикаска.. Јас раскинувам заради икс причини ( а ни самата незнам кои се).
Се е супер на почеток, запознавање ова она, комуникативна сум и се е океј, но јас и кога ми значи личноста ја оттргнувам од себе. Едноставно не можам.
И сега сум на работ да го направам истото.....
Таква си - толку.
Неможеш да се сменеш не барем на тие години. Познавам луѓе што нејкат врска сакат да бидат со секој и во секое време, сакаат ''исполнетос'' сакат да бидат и сами и во друштво ,едноставно таква си неможеш да си помогнеш освен парите ако не те завртат.
Мој совет, не си го негирај своето, оди со кого сакаш и кога сакаш, уживај во животот. Не ти треба врска