Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
There you go then :)
Се плашам да помислам што читала мајка ми дури била бремена, а не ми се прашува баш :ladno
Кој е тој др.Лајтмен?

Ами според пишувањево, арен си испаднал, Мир-Јам сигурно не читала. You're safe. :zelen
Лајтмен инаку, лик од серија (Lie to me) базиран на психологот Пол Екман-експерт за анализи и микроекспресии.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Од репертоарот на машките кошмари, ексклузивно за црно бело форум - рибата вампир Кандиру која се вовлекува во уретрата (отворот на пенисот) и го разјадува одвнатре. Yes, she`s so slim.
134183598652.jpg
Candiru-Vampire-Fish-02-Strange-Or-What.jpg

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
мафио ај ако може дајте некој предлог за кафе-некое океу место.. чатувам со една на фб не ја знам, па ако може побрзо :) накај центар.. иначе во маaло ги имам 200 маалски кафичи само што и е далеку па да и одговара ова она :p
Си ја згрешил темава. Освен ако не сакаш да се сексаш во некој 'кафич'.
До кога со овие србизми бре? После Жељко ќе ви го плеска в лице матерниот јазик.

steel

Полноправен Член
27 декември 2013
17
5
13
28
Си ја згрешил темава. Освен ако не сакаш да се сексаш во некој 'кафич'.
До кога со овие србизми бре? После Жељко ќе ви го плеска в лице матерниот јазик.
Za temata preku tel pa nemozev ubavo da razgledam.za srbizmot-zarem ima nekade oznaceno deka na ovoj forum dozvoleno e samo makedonski? Inace zeljko ne e biten tuka
ne mi e celta da se karam :)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Za temata preku tel pa nemozev ubavo da razgledam.za srbizmot-zarem ima nekade oznaceno deka na ovoj forum dozvoleno e samo makedonski? Inace zeljko ne e biten tuka

Нема, но мислам дека не треба да ги користиме, иако секојдневно се со нас.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Правило 5 гласи:

5. Официјален јазик на „Црнобело форум“ е македонскиот. Тoа значи дека сите постови мора да бидат исклучиво на овој јазик. Толеранција може да има само кога се поставува текст напишан на јазик сличен на македонскиот, но само ако тој текст е со намера да се развие дискусија и доколку не е тенденциозно насочен против форумот и против македонската култура, историја и традиции. Секое непочитување на ова правило, веднаш повлекува времено или трајно отстранување од форумот. На „Црнобело форум“ препорачано е користење на кириличното писмо, сепак доколку се злоупотреби непочитувањето на оваа препорака можни се дополнители санкции.