празен
без чуствителен
мртов
Сеа којзнае од кај ќе се родиш пак. Изгледа ветерот ќе има породилни маки.
празен
без чуствителен
мртов
There you go then
Се плашам да помислам што читала мајка ми дури била бремена, а не ми се прашува баш
Кој е тој др.Лајтмен?
Сеа којзнае од кај ќе се родиш пак. Изгледа ветерот ќе има породилни маки.
Дефинитивно не бил тој ликот..Не знам дали била оваа, но единствена серија (и тоа хумористична) со Рајан Рејнолдс што ја знам е: Two Guys, a Girl and a Pizza Place. Патем, одлична е.
Си ја згрешил темава. Освен ако не сакаш да се сексаш во некој 'кафич'.мафио ај ако може дајте некој предлог за кафе-некое океу место.. чатувам со една на фб не ја знам, па ако може побрзо накај центар.. иначе во маaло ги имам 200 маалски кафичи само што и е далеку па да и одговара ова она
Za temata preku tel pa nemozev ubavo da razgledam.za srbizmot-zarem ima nekade oznaceno deka na ovoj forum dozvoleno e samo makedonski? Inace zeljko ne e biten tukaСи ја згрешил темава. Освен ако не сакаш да се сексаш во некој 'кафич'.
До кога со овие србизми бре? После Жељко ќе ви го плеска в лице матерниот јазик.
Ножуле ја погоди.. господ здравје да ти дадеСигурно мислиш на My name is Earl со Џејсон Ли. Колку што знам на Канал 5 немаат дадено серија со Р. Р. во последните 10 години.
Za temata preku tel pa nemozev ubavo da razgledam.za srbizmot-zarem ima nekade oznaceno deka na ovoj forum dozvoleno e samo makedonski? Inace zeljko ne e biten tuka
ne mi e celta da se karam
Правило 5 гласи:Za temata preku tel pa nemozev ubavo da razgledam.za srbizmot-zarem ima nekade oznaceno deka na ovoj forum dozvoleno e samo makedonski? Inace zeljko ne e biten tuka
ne mi e celta da se karam