Дефинитивно НЕ. Не се работи за некој морал или некоја претстава на себе си пред него. Едноставно јас не можам да се навикнам на некој кој прв пат го гледам во животот или не го познавам доволно за да можам да се препуштам во интимноста.. Можеби до мене е проблемот или до моите
старински размислувања.
А лесни и тешки девојки признавам само во однос на тежината.
Зар секое момче не сонува за лесна девојка барем еднаш во животот?
Бш напротиф, не су ти старински,овакој размислуе сфака разумна млада и тинејџерска глава, ама разумна : )
Mислу дека сам дискутираја на овуј теме стране и стране уназад,мој стаф е дека и ми мушки нејќемо(некои како мене) да се исексамо на прф састанак.Значи састанак, договарамо се да се видимо,без разлику дали пред тој смо се виделе или не(нели има и састанак на невидено,фрс тајм
и ск ми искачамо сфе тој идемо на мезе и пиење,не е битно куде нели и после тој девојка дава знаци дека сака да се секснемо, мене тај ситуација не би ми била слатка.Иако сам мушко, прф састанак не е за секс, за запознавање е, за дискутирање и отфарање карте кој какф е.Значи зборимо за прф састанак, а не за обично искачање куде што ке се сретну сс некоју спонтано и би се шмекнале за да идемо куде мене да глеамо филм у три четири сат преко ноќ : )))
Кој утисак ке ми остави девојка на прф састанак ако ми дава на занење дека сака да се плеснено.Ке изгубу вољу за понатамошни авантуре кд е у питање тај девојка.Едноставно ке смену мислење за њума, можда ке се кају што уопште сам искочија сс њума
Значи ја ако договарам дејт сс њума,она или ми се сфиѓа или ме привлача што е комај исто сс сфиѓање.Значи ја ке сакам да се фату сс њума, али нема да се фату ако она сака на прф састанак да праимо секс.А ја сто посто нема да напињам на такфо нешто