Чет муабети (ти реков-ми рече)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
parvati али фотката ти е ...Громови на душа :giggle

Опклада Кити : ) Громови на душа, јуже на гуша, Парва вечер Хоуптита у табланет ке гу преслуша : )
Играмо на аватари, вечер ако си слободна да играмо на пољубци у врат,галење по колено,тапшање по рамо,рафални заушке,мацонке или по вашински ластик, ке играмо на што сакаш, даме бирају : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Опклада Кити : ) Громови на душа, јуже на гуша, Парва вечер Хоуптита у табланет ке гу преслуша : )
Играмо на аватари, вечер ако си слободна да играмо на пољубци у врат,галење по колено,тапшање по рамо,рафални заушке,мацонке или по вашински ластик, ке играмо на што сакаш, даме бирају : )))

ејјјј знаеш ли како ме потсети на времето и ние кога игравме табланет и си ги менувавме аватарите :rofl
леле дали ти текнуе колку се смеевме и Јами и мелпомена и кои др не ми ни текнува али знам дека до сабајле дремевме на табланетот неколку денови по ред :rofl
баш сакам да играм, викајте не некој ден..

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Несмеам ? Кефој сум иначее ништо неможи да ми го расипи расположениетоо ^^
Нормално дека можеш не ти забранувам јас:D само ете помислив дека се жениш :rofl олку весел те немам видено па затоа (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Нормално дека можеш не ти забранувам јас:D само ете помислив дека се жениш :rofl олку весел те немам видено па затоа (hug)

Од сега ќе ме гледаш весел ;) :* не не рано мие за женење после 25 хаххаа ^^ Без разлика на се животот знае да биде мн убаф <3 :D (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini