За да не бидеш смешен во една дискусија, треба да се научиш првично да прифатиш критика, а не да напаѓаш со биртијашки фрази и второ да имаш издржани аргументи.браво многу си паметна..сеа слободна си
За да не бидеш смешен во една дискусија, треба да се научиш првично да прифатиш критика, а не да напаѓаш со биртијашки фрази и второ да имаш издржани аргументи.браво многу си паметна..сеа слободна си
За да не бидеш смешен во една дискусија, треба да се научиш првично да прифатиш критика, а не да напаѓаш со биртијашки фрази и второ да имаш издржани аргументи.
Јас никој не нападнав туку кажав тоа шо го мислам и никогаш нема да остапам од то шо сум го рекол а камоли некој друг мене да ме премислува то не оди кај мене..то шо сум го рекол стојам и така и ќе остани а вашето мислење е ваше и вие сте тие кој напаѓаат и се прајте као демек многу знајте..океј јас сваќам дека секој мисли поинаку и нормално го почитвам мислењето ваше ама вие сте тие кој шо не го почитвате..Јас воопшто не сум смешен само вие сте несериозни.
Супер. Чим ти си тој што сВаќа баш ми е мило
Ние како (не)сериозни почнавме да дебатираме... ти мислиш вака јас мислам така. Ако во текот на дискусијата остана без зборови... можеше да се повлечеш, така немаше да бидеш кловнот во целава приказна Ама сега... Сега само си влагаш од дупка во дупка.
И да се вратиме на темата... Што мислиш, едно дете ако има непречена слобода, ќе биде многу попаметно, од дете што родителите го застанувале на места каде што тоа од неискуство не знаел дека треба да застане?
од шо се прајш толку мн шо знајш до сеа не сФате дека си зборам на свој диалект..хахаххахаха па мене ќе ми соли памет за образование и сл. работи..смешно ептен хахаххаа ти си тој шо влегвла од една во друга истите работи ги пишиш по стоти пат оти нема шо да кажиш друго.Не вреди чоек да дискутира со тебе ххаха така да ова ќе биди послден мој коментар поврзано со ова и со тебе..
Не знам зошто викате дека во последниве неколку години многу „пораснаа“.
Реално... секогаш ги имало„пораснатите“.
И во мое време 15 годишни забременуваа, ама се мажеа, не абортираа(иако не можам да речам дека ги немаше и овие другите варијантни ама поретки беа).
Не е тоа толку многу до времето...колку што е до родителите.