Вицови

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Тропа мајка по врата на купатило:
-Ќерко, ам'н више, веќ три сата си у WC ! Б'ш с'г те потерало !
-Чекај мори мамо,не досаѓај више ! Ќе искачам вечер па морам да се избањам, испилингују, исфенирам, депилирам, стајлингују,накиту и намиришу !
-Кити се ти и мириши а онј твој коњ свакако ќе те размонтира како полуосовину на Југо ! Свак пут се враќаш с'с исцепани чарапе и гаќе у торбу ! Искачај више ! Усра се !

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Другар го прашува Трпе од што му е модринката под окото ?
Трпе одговара: Инфекција од мислење
Како од мислење бе Трпе?
Епа ете така јас мислев дека Трпана ќе ме промаши со пепељарата :rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Другар го прашува Трпе од што му е модринката под окото ?
Трпе одговара: Инфекција од мислење
Како од мислење бе Трпе?
Епа ете така јас мислев дека Трпана ќе ме промаши со пепељарата :rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
ама моногу мислел :D
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Во јавен нужник, додека во едната кабина некој човек се мачи да изврши „голема нужда“, во другата влегол друг човек, седнал, и испуштил едно „ах“, а по него се слушнало „плоп“.
Оној од првата кабина му дофрлил:
- Ех, блазе си ти колку брзо заврши! - А бе, што блазе си ми, ми падна мобилниот!

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri and mspasenoski

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Во јавен нужник, додека во едната кабина некој човек се мачи да изврши „голема нужда“, во другата влегол друг човек, седнал, и испуштил едно „ах“, а по него се слушнало „плоп“.
Оној од првата кабина му дофрлил:
- Ех, блазе си ти колку брзо заврши! - А бе, што блазе си ми, ми падна мобилниот!
:rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

• Ми се допаѓа

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Се натпреварувале Македонец, Американец и Русин кој подолго ќе може да зачува државна тајна.
И така прво го мачеле Американецот едно 10 минути и ништо, не издржал, им ја кажал државната тајна. Русинот го тепале 40 мин и на крај им ја кажал тајната.
На крајот Македонецот го тепале, го тепале цел ден тој никако да им ја каже тајната.
Вториот ден го ставиле во некоја соба метар на метар и му ги пуштиле најглупите турбо фолк песни на цел глас, и тоа не успеало, не ја открил тајната.
Третиот ден решиле да му ја честитаат победата, ја отвориле вратата од собата и го гледаат македонецот со прстот на главата како си зборува сам на себе:
- Сети се глупаку! Сети се... ќе те убијат!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Roxelana and mspasenoski

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
На еден човек му бил многу голем, цели 60см, па решил да оди кај една бајачка. Таа му рекла да го најде мочуриштето на жабите.
Таму да ја најде големата жаба. Да ја прашува дали ќе се омажи за него. Секој пат кога жабата ќе му речела не, ќе му се намалел за 10 см.
Речено-сторено. Ја прашал прв пат:
- Жабо, ќе се омажиш ли за мене?
- Не.
Оп, му се смалил за 10 см. Мисли - и 50 е многу.
- Жабо, ајде омажи се за мене!
- Не,
Оп, 40 см.
Жабо, ајде омажи се за мене!
- Не бе!
Оп, 30 см.
- Абе и 30 е многу. Жабо ајде омажи се за мене!
- Абе ти разбираш ли македонски? НЕ, НЕ и НЕЕЕ

Непушач се обидува да вразуми еден пушач и му вели:
- Пушиш?
- Да.
- По колку кутии на ден?
- По 3.
- Колку е една кутија цигари?
- 2 евра.
- Колку години имаш?
- 30.
- Од колку години пушиш?
- Од 15.
- Значи за последниве 15 години ти си потрошил 33.000 евра на цигари.
- Да, така е.
- Па замисли, да не си пушел, за тие пари сега ќе го возеше најубавиот џип!
- А јас да те прашам, ти пушиш?
- Не.
- Е па кај ти е џипот??:D

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Се натпреварувале Македонец, Американец и Русин кој подолго ќе може да зачува државна тајна.
И така прво го мачеле Американецот едно 10 минути и ништо, не издржал, им ја кажал државната тајна. Русинот го тепале 40 мин и на крај им ја кажал тајната.
На крајот Македонецот го тепале, го тепале цел ден тој никако да им ја каже тајната.
Вториот ден го ставиле во некоја соба метар на метар и му ги пуштиле најглупите турбо фолк песни на цел глас, и тоа не успеало, не ја открил тајната.
Третиот ден решиле да му ја честитаат победата, ја отвориле вратата од собата и го гледаат македонецот со прстот на главата како си зборува сам на себе:
- Сети се глупаку! Сети се... ќе те убијат!!!
Ептен е јак вицов :rofl :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:roflсамо мислам дека место македонец е босанец

• Ми се допаѓа