Вицови

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Американец, Французин, Грк и Македонец се качиле на врво на Ајфеловата кула.
Американецот викнал за Америка и скокнал прв и се отепал.
После французинот викнал за Франција и тој скокнал и се отепал.
Веднаш по него, Македонецот викнал за Македонија и го турнал Грко!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Добар виц хахаххахахаххахаха

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Маж и жена си седат во соба, потскарани и скоро еден час си молчат.

После некое време мажот и вели на жената:
- Жено ај да играме ВЕЛИКИ БРАТ?

Жената онака ладнокрвно во духот на добрите односи вели:
- Е па ај да играме ВЕЛИКИ БРАТ.

И мажот почнува во собата да преуредува, и заградува еден дел од собата со завеса, става фотеља и и вели на жената да седни, а тој од позади завесата и вели:

- Жено овде ВЕЛИКИ БРАТ. Имаш два минута да напуштиш кучу!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

• Ми се допаѓа
Реакции: Dragana27 and mspasenoski

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува:
Од кај ти се?
Ги добив на лотарија.
После некое време пак:
Од кај ти се обетките?
Ти реков ги добив на лотарија.
После 2 недели, Трпана си доаѓа дома со 2 карти за одмор во Шпанија. Трпе пак ја прашува:
Од кај ти се картите?
Ги добив на лотарија.
Во Шпанија Трпе лежи на плажата и и довикува на Трпана која е во водата:
Трпано, излези од водата, ќе ти настине лотаријата!

• Ми се допаѓа

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Некој човек добил покана од УЈП. Го викнале лично да се појави затоа што се сомневаале дека затајувал данок. Тој најпрво отишол кај книговодителот и го прашал како да се облече кога ќе оди во УЈП.
- Облечи го најстарото одело, за да изгледаш како да немаш пари и дека си згрешил при сметање на данокот. Сигурно ќе ти опростат.
Човекот за секој случај отишол и до кај неговиот адвокат, па и него го прашал за истата работа.
- Облечи го своето најскапо одело. Ќе помислат дека си имаат работа со некој голем и моќен човек. Сигурно ќе ти опростат.
Човекот тотално се збунил и решил да оди и кај попот, па и него да го праша за совет!
- Ќе ти раскажам една приказна – вели попот – пред свадбата, млада невеста ја прашала својата мајка какви пижами да облече првата брачна ноќ. Мајката и рекла да ги облече најдолгите пижами, со најдолги ракави. Ја прашала и својата постара сестра, а таа и рекла да ги облече најкратките пижами.
- Но Дедо Попе, каква врска има оваа приказна со мене?
- Исто е како во твојот случај синко... Што и да облечеш ќе бидеш е****.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
36
Карпош - Влае
Некој човек добил покана од УЈП. Го викнале лично да се појави затоа што се сомневаале дека затајувал данок. Тој најпрво отишол кај книговодителот и го прашал како да се облече кога ќе оди во УЈП.
- Облечи го најстарото одело, за да изгледаш како да немаш пари и дека си згрешил при сметање на данокот. Сигурно ќе ти опростат.
Човекот за секој случај отишол и до кај неговиот адвокат, па и него го прашал за истата работа.
- Облечи го своето најскапо одело. Ќе помислат дека си имаат работа со некој голем и моќен човек. Сигурно ќе ти опростат.
Човекот тотално се збунил и решил да оди и кај попот, па и него да го праша за совет!
- Ќе ти раскажам една приказна – вели попот – пред свадбата, млада невеста ја прашала својата мајка какви пижами да облече првата брачна ноќ. Мајката и рекла да ги облече најдолгите пижами, со најдолги ракави. Ја прашала и својата постара сестра, а таа и рекла да ги облече најкратките пижами.
- Но Дедо Попе, каква врска има оваа приказна со мене?
- Исто е како во твојот случај синко... Што и да облечеш ќе бидеш е****.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
hahaha jakoo

• Ми се допаѓа

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Се возат две плавуши во фиќо...
Фиќото почнало да трокира. Едната русокоса ја отворила хаубата:
- Па ти немаш мотор!
Другата отвора позади.
- Уф, еве резервен!

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Непушач се обидува да вразуми еден пушач и му вели:
- Пушиш?
- Да.
- По колку кутии на ден?
- По 3.
- Колку е една кутија цигари?
- 2 евра.
- Колку години имаш?
- 30.
- Од колку години пушиш?
- Од 15.
- Значи за последниве 15 години ти си потрошил 33.000 евра на цигари.
- Да, така е.
- Па замисли, да не си пушел, за тие пари сега ќе го возеше најубавиот џип!
- А јас да те прашам, ти пушиш?
- Не.
- Е па кај ти е џипот??

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Пред спиење Перица му се моли на Господа:
- Господе, те молам од денес да направиш Прага да биде главен град на Полска. Го слушнал брат му и прашал:
- Бате, каква ти е оваа молитва?
- Остај, брат, денес имавме писмена по географија.

• Ми се допаѓа
Реакции: mspasenoski and Hkakashi