Љубовни проблеми

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не си постапила добро. Требало да застанеш и разговараш со него. И да му кажеш дека раскинувањето преку фб или телефон е кукавички.

Што има да разговара со него кога и пишал дека не ја сака?Да го моли да го преколнува лелел аман сакај ме?
Каков разговор бе...
Таа играчка да не е?
Па и уште извини му се... Тој нејзе треба да и се извини не таа нему.
Па и преку фејсбук...Ах бе деца.(facepalm)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Што има да разговара со него кога и пишал дека не ја сака?Да го моли да го преколнува лелел аман сакај ме?
Каков разговор бе...
Таа играчка да не е?
Па и уште извини му се... Тој нејзе треба да и се извини не таа нему.
Па и преку фејсбук...Ах бе деца.(facepalm)
Ако реков дека требало да разговара, не реков дека треба да го моли. Од каде ова го помисли????? И убаво напишав во дообјаснување дека треба да му каже дека раскинување на таков начин е кукавички. Мислев дека е доволно јасно, ама не било :nah

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ако реков дека требало да разговара, не реков дека треба да го моли. Од каде ова го помисли????? И убаво напишав во дообјаснување дека треба да му каже дека раскинување на таков начин е кукавички. Мислев дека е доволно јасно, ама не било :nah

Jaс знам што кажа но и да не го моли тој може да си мисли така дека го моли дури и да не изгледа...
Абе дечково не заслужува да му се спомни името а не пак да му направи разговор после тоа кукавичко раскинување и на крај ке се однесува дека ништо не било.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Како прво, тој тргнал накај неа со намера да ја поздрави или да разговара. Значи, таа не мора да разговара кој знае колку и за што не. Доволно е да му каже дека е кукавички и дека не очекувала таков однос од него кон неа. И да си замини, едноставно по прилепски кажано: да го „изнареди чаши“ и да си замини.

• Ми се допаѓа
Реакции: Elenat

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Како прво, тој тргнал накај неа со намера да ја поздрави или да разговара. Значи, таа не мора да разговара кој знае колку и за што не. Доволно е да му каже дека е кукавички и дека не очекувала таков однос од него кон неа. И да си замини, едноставно по прилепски кажано: да го „изнареди чаши“ и да си замини.

Девојката во целиот овој случај постапила правилно шо има да стои и да му прави муабет, кога тој самиот кукавички постапил не и раскинал во живо него на фб покукавички здравје.
тој немал мадина а бара од девојката да има (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Elenat

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Несоодветен потпис, корегирај си го потписот согласно правилата на форумот
Оти секогаш се заљубвам во некој зафатани чупиња не мие јасно..ќе ми се укажи прилика ќе засакам некоја и ете или таја има дечко или сака да биде слободна (т.е. нејќи врска) сварно не сваќам :S
немам никогаш среќа во љубовта:place:(

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Оти секогаш се заљубвам во некој зафатани чупиња не мие јасно..ќе ми се укажи прилика ќе засакам некоја и ете или таја има дечко или сака да биде слободна (т.е. нејќи врска) сварно не сваќам :S
немам никогаш среќа во љубовта:place:(
е ваков лузерски став околу тоа колку се нема среќа у љубов не ми е ич јасен. Како тоа, секогаш тебе ти се дешава вакво нешто? Си се запрашал ли поради која причина се фаќаш во таква ситуација? Дали икад се дешава ова одма коа ќе запознаеш цура или треба време да помине, она да си фати дечко па ти да кукаш зашо фатила?
Зошто не реагираш малку повеќе? Цура сака дечко кој реагира, ма колку и да бараат фини момци. Финост е една ствар, но ако не и` покажеш и докажеш дека имаш емоции, ако ќутиш и глеаш на страна, нормално некој ќе ти ја земе.
За оние кои нејќат врска, тоа е само привид. Не постои цура која нејќе врска, они сакаат некој да биде до нив, да им докажува дека се убави, паметни. Внимание си бараат. Но не и претеризам. Врската е одлично склониште и топ место за женски егобуст.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Е како тоа така одма сте заљубени,без ни да знаете дали се слободни или такви основни работи?
И тоа е љубов?:eek:
Тоа е порив, кој води кон љубов. И голем стимул кон истото.