Сега и на Боб Марли почнаа да му го честитаат роденденот.
не е лошо да се постави песна од имењакот мој ама го тупат со тоа дека е роденден. демек треба да му е роденден па да се потсетиме на некоја легенда. Тоа ти е македончеСега и на Боб Марли почнаа да му го честитаат роденденот.
епа епа чорба македонче - чорбане е лошо да се постави песна од имењакот мој ама го тупат со тоа дека е роденден. демек треба да му е роденден па да се потсетиме на некоја легенда. Тоа ти е македонче
море дирек в казанепа епа чорба македонче - чорба
ххаахахахахахаахахахахха !! од оние кујнине шо ги носат војниците со нив на терен !!море дирек в казан
Инернетот ми беше на граница на пагање ... не знаеше дали да падне или да стане и кога стискав испарти мислење ми се појавуваше .. ГРЕШКА ГРЕшКА се така... а не знаев дека се постело хахаххаMountainMan што е ова спамање по темава за хемија, море? Отвори ја прикачената датотека 14626
Пет пати си го напишал истото.
Денес не се пости, ама објавата ти се објавилаИнернетот ми беше на граница на пагање ... не знаеше дали да падне или да стане и кога стискав испарти мислење ми се појавуваше .. ГРЕШКА ГРЕшКА се така... а не знаев дека се постело хахахха