Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Јас сум некој изрод и сакам работи што никој друг не ги приметува.

Многу сакам кога машкото потфаќа во зборувањето. Проблемите со изговарање на р ми се ептен слатки(wasntme)
Привлечни ми се левучари, ептен ми е секси кога со лева рака пишуваат.
Многу сакам специфична црта на лицето, да речеме груб нос, силни веѓи, густа брада...
Машки со наочари за гледање обожавам, ми даваат интелегентен изглед.

Мразам депилирани машки.
Мразам феминизирани исто така.

Си го препрочитувам мислењево и сфаќам дека имам најчуден вкус:|

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Да е шармантна, да знае интелигентно да флертува и силно да зрачи женственост.
Одбивна ми е машкоста кај девојките. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and violetmoon

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Да имав одредени критериуми пред да ја запознам, ќе останев со стапот во рака. Идеалното го градам откако ќе ја запознам малку подобро.
Still некои мали негативни потточки би ги ставил во мојот критериум. Едната меѓу нив е да не изневерува. Моралот во подоцнежниот дел од врската е клучен за да изградам целосна почит кон мојата идеална љубов. Се случи ли ова како што одам подоцна, така и моите одлуки за завршување на врската поради неверност ги донесувам поостро.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
физички она што прво ме привлекува, тоа е ставот на машкото, тоа ми е најбитно...
па после да има некоја цврстина, машкоста да му се покажува со секој негов чекор, не е толку битен физичкиот изглед...
али кога веќе би морала да бирам, тоа би бил црн, средно висок дечко со интригантен поглед и мажествени раце(тоа е оној дел од машкото тело што го сметам за најмажествен) :sram
внатрешно, сакам интересен дечко, што ќе знае да ми го задржи вниманието со своите зборови, шеги, што ќе знае на правилен начин да ме освои без да се глупира и бламира :rolleyes:
на крај ко ќе видиш, сакам мажествен дечко, шармантен и луддддд(во позитивна смисла) (wasntme)
Како добро и детално си ме опишала, останав без зборови:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Сара.13