мене најтапа нешто ми е некој што рекол дека спротивностите на двајцата е причина за нивно привлекување. Да бе ... бабини басни. Врссссссссска нема, како може ја едно да сакам, таа друго да сака, не се согласуваме на исто .. и да бидиме заедно ? Нема никаква логика. Без навреда Oleri, не мислев за тебе![]()

Инаку ова + и - не се работи за тоа дека јас сакам едно а тој скрос друго и пак на крај сме заедно тоа е невеозможно. Имаме исти планови, заедничка цел, се поддржуваме, но не сме карактерно исти и еднолични. Тој е поинаков карактер од мојот, некаде не се согласуваме а некаде се надополнуваме. Мислам дека не е ништо чудно ова. И барем кај нас не е некаков проблем бидејќи сме се прифатиле кој сме и што сме и никој од нас не сака да го промени другиот. Ме засакал ваква сум го засакала таков. Тоа е тоа.Супер, јас неможам да поднесам девојка која има 360 степени поразличен карактер од мојот, неможам да го прифатам тоа, или пак да има исто такво размислување ..Ма нема везе, не се навредувамИнаку ова + и - не се работи за тоа дека јас сакам едно а тој скрос друго и пак на крај сме заедно тоа е невеозможно. Имаме исти планови, заедничка цел, се поддржуваме, но не сме карактерно исти и еднолични. Тој е поинаков карактер од мојот, некаде не се согласуваме а некаде се надополнуваме. Мислам дека не е ништо чудно ова. И барем кај нас не е некаков проблем бидејќи сме се прифатиле кој сме и што сме и никој од нас не сака да го промени другиот. Ме засакал ваква сум го засакала таков. Тоа е тоа.