Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Кога би направиле кратка листа на работите во кои што си (најмногу) одговарате со партнерот, како би изгледала таа?

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
хахахахха + и - , како магнет, затоа и се привлекуваме еден кон друг цееееело време.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
мене најтапа нешто ми е некој што рекол дека спротивностите на двајцата е причина за нивно привлекување. Да бе ... бабини басни. Врссссссссска нема, како може ја едно да сакам, таа друго да сака, не се согласуваме на исто .. и да бидиме заедно ? Нема никаква логика. Без навреда Oleri, не мислев за тебе :)

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
мене најтапа нешто ми е некој што рекол дека спротивностите на двајцата е причина за нивно привлекување. Да бе ... бабини басни. Врссссссссска нема, како може ја едно да сакам, таа друго да сака, не се согласуваме на исто .. и да бидиме заедно ? Нема никаква логика. Без навреда Oleri, не мислев за тебе :)

Ма нема везе, не се навредувам:):) Инаку ова + и - не се работи за тоа дека јас сакам едно а тој скрос друго и пак на крај сме заедно тоа е невеозможно. Имаме исти планови, заедничка цел, се поддржуваме, но не сме карактерно исти и еднолични. Тој е поинаков карактер од мојот, некаде не се согласуваме а некаде се надополнуваме. Мислам дека не е ништо чудно ова. И барем кај нас не е некаков проблем бидејќи сме се прифатиле кој сме и што сме и никој од нас не сака да го промени другиот. Ме засакал ваква сум го засакала таков. Тоа е тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ма нема везе, не се навредувам:):) Инаку ова + и - не се работи за тоа дека јас сакам едно а тој скрос друго и пак на крај сме заедно тоа е невеозможно. Имаме исти планови, заедничка цел, се поддржуваме, но не сме карактерно исти и еднолични. Тој е поинаков карактер од мојот, некаде не се согласуваме а некаде се надополнуваме. Мислам дека не е ништо чудно ова. И барем кај нас не е некаков проблем бидејќи сме се прифатиле кој сме и што сме и никој од нас не сака да го промени другиот. Ме засакал ваква сум го засакала таков. Тоа е тоа.
Супер, јас неможам да поднесам девојка која има 360 степени поразличен карактер од мојот, неможам да го прифатам тоа, или пак да има исто такво размислување .. :)

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
премногу сме различни и тоа на моменти знае премногу да ми пречи за жал :eek имаме многу различни погледи кон работите, но тоа е.... уште не сме почнале со кавгите, рано е уште, но ако продолжи така, не знам што и како ќе биде (worried)